Servei de Fisioteràpia

31/10/2017

El nostre Club posa de nou a la disposició de jugadors i jugadores un servei de fisioteràpia de la mà del Fisioterapeuta col·legiat, i jugador del Club, Albert Valle.

El servei s’ofereix, dos dies a la setmana i a les instal·lacions del Pavelló Joan Sirolla (sala a peu de pista), segons el següent:

Horari

Dilluns i dimecres de 18 a 21 h. Hi haurà la possibilitat de concertar cites fora d’aquest horari contactant amb l’Albert a través dels telèfons indicats a sota.

Protocol per jugadors/es

1. L’exploració inicial serà gratuïta.
2. Per cada sessió de tractament addicional, amb material inclòs necessari per qualsevol jugador/a: 5€ que es pagaran a la mateixa sessió.
3. En cas d’urgència, sempre subjecte a la disponibilitat del servei, el tractament de contenció serà també gratuït.
4. Es pot saber disponibilitat o reservar hora via whatsapp al: +34 683 568 708 sempre que l’entrenador o director esportiu corresponent doni el vist i plau a la visita.

Com a novetat, oferim també addicionalment i a un cost molt favorable un:

Servei de Fisioteràpia per familiars de jugadors/es del club:

1. Per cada sessió de tractament, amb material necessari inclòs, per familiars de jugadors/es: 15€ que es pagaran a la mateixa sessió.
2. Horari a convenir.
3. Es pot saber disponibilitat o reservar hora via whatsapp al: +34 683 568 708

El servei de Fisioteràpia que el Bàsquet Ploms Salle posa a la vostra disposició té com a finalitat fonamental donar un servei de proximitat i de confiança que ajudi a orientar en primera instància el tractament, evitant en molts cops demores innecessàries o fins i tot actuacions posteriors que puguin arribar a ser contraproduents. El fisioterapeuta és també jugador de bàsquet, i això li dóna un doble avantatge en la visió de l’origen, abast i possibles conseqüències de la dolència, ajudant sovint a reduir-ne les conseqüències i el temps d’inactivitat que en pugui resultar.

En qualsevol cas, recordeu sempre que qualsevol jugador o jugadora amb llicència de la FCBQ està cobert per l’assegurança obligatòria, amb la companyia Allianz, en cas de lesió produïda durant la pràctica de l’esport (entrenaments regulats o partits). A través d’aquesta cobertura se li oferirà l’assistència mèdica adequada tant d’urgències (si és necessària) com programada. En els casos en què així es prescrigui, el servei de fisioteràpia podrà quedar també cobert en un centre concertat amb l’asseguradora.

A través d’aquest enllaç podreu accedir a la pàgina de la FCBQ on es detalla la informació sobre els serveis i condicions de l’assegurança obligatòria.

Al menú de la part superior de la pàgina web hi trobareu un enllaç permanent amb la informació necessària per fer-ne ús. Esperem que sigui del vostre grat i quedem a la vostra disposició per qualsevol dubte o suggerència.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors