REUS CIUTAT DEL BÀSQUET CATALÀ 2019

20/12/2018

Després de diversos anys d’espera i fruit de la iniciativa pionera dels nostres dos clubs: CN Reus Ploms i CB La Salle Reus, per fi ahir es va oficialitzar en roda de premsa que Reus serà Ciutat del Bàsquet Català l’any vinent.

Allà per 2015 i coincidint amb el canvi de junta directiva al CB La Salle Reus, es va presentar formalment la sol·licitud a la Fundació del Bàsquet Català signada pels presidents dels dos clubs i per l’alcalde de la nostra ciutat.

La intenció inicial era que Reus fos nomenada Ciutat del Bàsquet Català l’any 2017, però la coincidència (si més no llavors es creia així) amb la celebració dels Jocs del Mediterrani a Tarragona ho va desaconsellar. 2018 estava ja preassignat a una altra ciutat catalana, i per això ja no s’havia contemplat aquesta possibilitat que hauria coincidit amb el Centenari del CN Reus Ploms. I sort que va ser així, o ens hauríem trobat amb la sorpresa de que acabéssim coincidint igualment amb els esmentats Jocs.

Això ens va conduir a 2019, i ja el tenim aquí. Entremig, moltes reunions, converses i esforços per totes les parts per tal d’assegurar l’èxit d’aquesta iniciativa i la implicació de tots els clubs de bàsquet de la nostra ciutat, doncs sempre hem entès que no es podia parlar d’un projecte de Reus si no era amb l’esforç de totes les entitats reusenques.

Finalment s’ha aconseguit, i ara que ja ens acostem a l’any 2019 estem també més a prop de viure amb més passió que mai el bàsquet a Reus. Catalunya sencera ens mirarà i hem de sortir molt afavorits, en tots els sentits.

Per part del Ploms-Salle Reus, ningú no dubta que, com hem fet des del principi, no ens limitarem a sortir a la foto sinó que serem allà on calgui per empènyer amb entusiasme i fer que el bàsquet llueixi més que mai a la nostra ciutat. El nostre és el segon esport en llicències i el primer en categoria femenina, i aquesta és justament la nostra força.

Esperem que tots els estaments del Club: junta, cos tècnic, jugadors/es, famílies i amics hi siguem presents i hi tinguem el protagonisme que hem mostrat des del dia en que vam donar el primer pas de cara a aconseguir-ho.

Visca el Bàsquet i visca Reus 2019, Ciutat del Bàsquet Català!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors