Presentació d’equips: més i millor!

30/11/2019

Un any més, el Pavelló Olímpic Municipal de Reus ha estat l’escenari per l’acte de presentació dels nostres equips del Projecte Ploms-Salle més les escoles amb què col·laborem pel foment del bàsquet base (La Salle, Sant Josep, Joan Rebull, Pi del Burgar i Puigcerver). De nou, ha estat un goig veure la grada del pavelló plena de familiars i acompanyants però sobre tot dels i les protagonistes principals de l’acte.

Tots els equips i els respectius entrenadors o entrenadores han anat sortint fins un total de 43. Un cop més, tot plegat ha deixat el testimoni del potencial del nostre projecte, amb diverses escoles de la nostra ciutat participant i gaudint plenament d’aquesta festa del bàsquet i mostrant a familiars i acompanyants que el bàsquet és un esport que forma i educa persones, creant entre elles vincles que sovint són per sempre.

Els dos darrers equips en sortir a la pista han estat els nostres Sènior A Masculí i Femení respectivament, vaixells insígnia del nostre Projecte i sens dubte el millor referent pels més petits i petites de la casa.

A la part final de l’acte, i fent-se ressò de la commemoració, aquesta mateixa setmana, del Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència Contra les Dones, tres de les jugadores del primer equip, acompanyades per totes les presents a l’acte, han llegit un manifest per demanar, entre altres reivindicacions, la col·laboració activa de tots i totes per eliminar efectivament tot rastre de violència, del caire que sigui i en tots els àmbits: personal, laboral, esportiu, etc.

En aquest aspecte, i malgrat ens quedi molt de camí per recórrer i tinguem encara moltes coses per corregir, és un fet indiscutible que el nostre club creu com el que més en el bàsquet femení i bona mostra d’això és la poca diferència de nombre que hi ha entre equips masculins i femenins (20 i 16 respectivament, més 7 mixtes, entre els que es van presentar ahir).

El Ploms Salle Reus vol ser, i és, un referent del bàsquet al nostre país i creiem fermament que per ser-ho cal compaginar un projecte de bàsquet d’ambdós sexes en què no hi hagi diferència pràctica de quantitat i qualitat dels equips. En aquesta línia treballem i seguirem treballant convençuts.

L’acte ha estat presidit pel Sr. Josep Cuerba, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, i la Sra. Mariluz Caballero, Regidora d’Hisenda. Hem comptat també amb la presència del Sr. Jordi Llaberia, Vicepresident de la Representació Territorial de la FCBQ, el Sr. Joan Bartolí, Gerent del Consell Esportiu del Baix Camp, entre altres personalitats. El Regidor Sr. Cuerba ha posat cloenda a la presentació amb unes paraules d’agraïment i felicitació als presents.

Agraïm molt sincerament als i les presents a l’acte, a les autoritats i les Institucions que representen pel suport que en rebem, als nostres patrocinadors i col·laboradors per fer possible, any rere any, la celebració d’aquest acte cada cop més arrelat i multitudinari.

També volem donar les gràcies als mitjans de comunicació, en especial a Canal Reus Televisió i a la Berta Treig en particular per l’esforç de desplaçar-se a cobrir l’acte malgrat la coincidència en el temps amb altres esdeveniments.

I un agraïment molt especial a les persones que han dedicat molt de temps i esforç a la preparació de la Presentació, sobre tot la Natàlia Merchán, la Laura Campos i el Joel Gomis (que a sobre han hagut de fer gairebé màgia per presentar i ser presentats alhora!), així com al personal del Pavelló Municipal encapçalat pel Lluís Soro, sempre disponible i disposat a ajudar.

Finalment, no podrem agrair mai prou al nostre fotògraf més estimat i (si ell vol) “vitalici”, el Pere Lluís Muntané, la seva dedicació i compromís amb el nostre Club. Ahir, a sobre, va haver de fer un esforç important per permetre’ns gaudir de les fotos “aèries” que acompanyen aquest escrit i que esperem que us agradin.

Moltes gràcies, de tot cor, a tots i totes i… FINS L’ANY QUE VE!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors