Pre-infantil Femení: iniciació de futur.

24/12/2014

El grup de jugadores que composa l’equip és un grup molt agraït, majoritàriament amb esperit de sacrifici i amb capacitat per ser un equip de futur. Un bon mix de jugadores treballadores, jugadores d’equip i jugadores amb talent però, en aquestes edats, el talent sense esforç no serveix de gaire,

En aquesta primera fase de competició hem focalitzat en posar a nivell la intensitat defensiva, el treball analític en tècnica individual amb pilota i sense, i la transferència a joc d’aquests conceptes.
Moltes vegades en aquestes edats es cau sobre valoracions i treballs resultadistes però més enllà de tot, el grup de jugadores no contempla res més que competir. Competir al 100% el màxim de temps possible per gaudir de l’esport. Aquesta ha de ser la obsessió de l’equip tècnic.

Aquesta primera fase ha servit per ser exigents a cada entrenament i transferir-ho a cada partit però, més enllà de tot, l’objectiu principal es preparar i capacitar a cada una de les jugadores a competir a altres nivells treballant amb l’infantil i creixent entrenament a entrenament.

A nivell d’equip, hem començat a adquirir solidesa defensiva, tant a pista complerta com a mitja pista. Hem començat a assimilar conceptes tant individuals com colectius però ens queda un mon per recórrer. Ofensivament, el treball basat en inicis de triangle ofensiu i 1c1 afavorint pilota, obligant a les jugadores a fer una passeta més i que comencin a pensar i llegir alhora de que juguen és l’aposta que per ara, ens comença a donar resultat.

A nivell individual, fins a cinc jugadores han entrat a la selecció territorial. Malgrat això, sense el treball setmanal de les altres sis companyes i el treball als entrenaments res d’això hagués arribat.

Ha arribat el final de la primera fase pel pre-infantil femení. Un balanç de 8-0, amb 63 punts en contra tanca una fase inicial. Ara encarem la segona fase, on ens queda un gran camí per anar aconseguint objectius on treballar per seguir competint i gaudint de l’esport, adquirir noves aptituds i aprendre a que la nostra actitud i valors sempre estiguin al mateix nivell ha de ser la nostra obsessió.

Dia 29 començarem a entrenar de nou amb les piles carregades al 100%.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors