PER FI LA PRIMERA VICTÒRIA DEL SÉNIOR FEMENÍ A

26/10/2013

ZAMAR 2000 PLOMS- SALLE REUS 54 – GEIEC 52 (veure estadística)// Tot feia pensar després dels dos primers quarts, que el PLOMS-SALLE assoliria la primera victòria de la Regal Copa Catalunya femenina de manera còmode, però al final no ha estat així. Bona sortida de les reusenques en un parcial de 9-0 que ha obligat a l’entrenador visitant a demanar un temps mort després del qual, les gironines han equilibrat el resultat amb dos triples consecutius. Les locals exercien una forta defensa, recuperaven pilotes amb facilitat fet que facilitaba  ràpides sortides al contratac, finalitzant el quart amb un 17-11. Al segon quart el Ploms Salle ha canviat a defensa zonal 2-3 que ha posat amb moltes dificultats al GEIEC. Les jugadores interiors  de les del  Baix Camp dominaven la pintura i feien estralls a la cistella rival, final del tercer quart 52-30. Arriva l’últim quart i la reacció visitant. A manca de 7 minuts pel final les de Reus guanyaven de 22 punts i a partir d’aqui un parcial de 2-22 favorable a les gironines posa 52-50 al lluminós. Una falta tècnica comesa per la jugadora local K.Faye posa emoció al partit. Les reusenques només han anotat 2 punts en tot el quart i el partit estaba destinat anar a la pròrroga però les visitants han errat 2 tirs lliures fet  que ho ha evitat.

Han jugat

ZAMAR 2000 PLOMS – SALLE REUS 54: A. Magriñà (9), N.Medall (6), M. Sarr (13), K.Faye (4), M.Guerrero (4)-cinc inicial-S.Guelvenzu(4), L. Adserà (3), E. Mas (4), M.Borrell (7), L.Collantes.

GEIEC 52: A.Teixidó, A. Masó (12), A.Moreno (59), M.Sagartal (4), L.Roig (11)-cinc inicial- A.Gallegos (5), S.Ramio, E.Peñarrubia, I.Gerez, I.Mayoral, M.Xargay (15), E batallé, ESTADÍSTICA Ploms – GEiEG