PARTIT INMENS DEL JÚNIOR MASC. 96 A LA PISTA DEL BASKET ALMEDA

15/12/2013

BASKET ALMEDA 53 – SALLE PLOMS 69//VEURE FOTOS//estadística//

ALMEDA – SALLE-PLOMS REUS 96A

Uns dos primers quarts de fantasia han dictat sentència en favor dels reusencs a la pista del segon classificat el BASKET ALMEDA. Concentració al màxim de l’equip reusenc amb defensa molt agresiva on els jugadors interiors de Cornellà trovaben verdaderes dificultats per intentar encistellar. Ajudes constants dels del Baix Camp en defensa i el domini del rebot ofensiu ha tret de polleguera a un dels millor equips de la categoria que s’ha vist sorprès, final del primer quart, 10-21. Al segon quart ha continuat el festival reusenc amb un bàsquet superb, dominant la pintura i la línia de tres, final increïble 21-38, l’afició local no es creia el que estaba veient, els locals només podien rebre molt lluny de la cistella visitant, la qual cosa els provocaba errades constants. Al tercer quart els reusencs han baixat el pistó, però tot i així les diferències han arrivat fins a 25 punts. L’útim quart per disfrutar, el Basket Almeda amb un esperit de lluita encomiable s’han deixat la pell fins al final però ja res han pogut fer.

Els reusencs acaben bé l’any, esperem que l’any nou seguexi igual.
ANOTADORS I VALORACIÓ:

SALLE PLOMS: Ramón Descarrega (24) val.28; Arnau Gómez(11) val.6; Joel Gomis(8) val.6; Assis Blasco (6) val.7; Marc Martinez(7) val.7; Carles Feced (5) val.2; Carlos Moya (4) val.2; Pau Llorach (3) val.5; Ferran Cortina val.-2