PARTIT DE TRÀMIT DEL CADET 98A FRONT L’ESTONNAC A L’ESPERA DEL PLAY OFF PEL TÍTOL

11/05/2014

Crònica partit C.T. CADET MASCULÍ Promoció – Interterritorial Grup 1r – Jornada 14a

14è partit de la segona fase del nostre campionat i 12a victòria.

SALLE-PLOMS, 98-A: 73 – L’ESTONNAC, A: 59

12a victòria. Ja hem arribat al lloc on es volia arribar!

Aparellament en quarts de final amb el C.B. L’Hospitalet. El dissabte 24 de maig a Reus i el diumenge 25 a la pista de l’Hospitalet. Si passem, al cap de setmana següent semifinals i final.

Tot i això, si juguem el 4t quart com el que hem fet avui, quedem-nos a casa i deixem-ho córrer. No podem estar guanyant de 30 punts en el 3r quart i arribar i a dos minuts del final, sols guanyant d’11 punts.

Si us plau practiqueu els tirs lliures i comencem els partits que ens falten al màxim de concentrats possible, cas contrari la feina que ha fet en Raúl aquests dos últims anys no haurà servit per a res.

Els parcials: 15-16 / 21-09 (36-25 a la 1/2 part) 29-10 i 08-24 (37-34 al segona part) – (73 – 59).

Anotadors: Pau, 3; Arnau, 6; Jacob, 2; Miki, 4; Jordi, 2; Xavier Arbós, 4; Xavier Aguilar, 2; Joel, 27; Carlos, 14; Adrià , 9.

Triples: 4 (Pau, Miki, Joel i Adrià); Tirs lliures: 11 de 28; 19 faltes personals. Cap eliminat per 5 personals ().