Parc de Nadal i Bàsquet

28/12/2018

Aquest dijous dia 27 de desembre ha tingut lloc, sota la presidència de l’Alcalde de Reus, Sr. Carles Pellicer, i amb la presència de diverses autoritats de la ciutat i del territori, l’acte d’inauguració de la 39a edició del Parc de Nadal de la nostra ciutat.

Aquest esdeveniment ha comptat tradicionalment amb presència del nostre Bàsquet Ploms Salle Reus, en un estand temàtic al voltant del bàsquet, i aquest any no podia ser excepció, no endebades coincidint amb la inauguració del Parc tenia lloc també l’acte oficial de signatura del conveni entre l’Ajuntament de Reus i la Federació Catalana de Bàsquet i la Fundació del Bàsquet Català per tal de que Reus, com ja vam anunciar, esdevingui Ciutat del Bàsquet Català l’any 2019.

El joc de “Quatre en Línia” en versió basquetbolística, una de les atraccions del nostre estand d’enguany

Per aquest motiu, van acompanyar l’Alcalde de Reus a les instal·lacions de Fira Reus el President de la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ), Sr. Joan Fa, el Regidor d’Esports de l’Ajuntament, Sr. Jordi Cervera; el President de la Representació Territorial a Tarragona de la FCBQ, Sr. Joan Cortina i el Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Sr. Joan Plana. També van estar acompanyats pel vicepresident i patró de la Fundació, Sr. Enric Prats, i pel també patró Sr. Jordi Llaberia.

També van ser-hi presents representacions dels clubs de bàsquet reusencs: directius i jugadors/es de tots els seus equips sènior. Per part nostra (cinc equips) hi van ser presents les jugadores Alba Martín i Anna Montserrat, i els jugadors Joel Gomis, Pau Papasseit i Jordi Arnau Marco.

Però a banda de les autoritats, els convidats que més atenció van atraure per part dels presents al Parc van ser dos històrics del bàsquet català i del FC Barcelona, Audie Norris i Roger Esteller.

D’esquerra a dreta: Joan Plana, Roger Esteller, Audie Norris, Carles Pellicer, Jordi Cervera i Joan Fa.

Amb l’acte formal de signatura es va oficialitzar doncs el nomenament de Reus com a Ciutat del Bàsquet Català pels propers dotze mesos, i en acabar la signatura hi va haver parlaments per part del Regidor d’Esports, l’Alcalde, i el President de la FCBQ.

A continuació, autoritats i convidats acompanyats per representants dels clubs de bàsquet reusencs, van fer una visita a les instal·lacions del Parc i, com no, al nostre estand on es van fer, com a molts altres llocs, nombroses fotografies pel record.

D’esquerra a dreta: Joan Cortina, Sergi Piquer, Audie Norris, Armand Llauradó, Roger Esteller i Jordi Llaberia

A Reus i a casa nostra, doncs, estem de doble celebració: la tradicional de les Festes de Nadal i Any Nou i la que ja tenim a tocar de Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019. Us esperem al Parc i per suposat a tots els esdeveniments relacionats amb aquesta capitalitat per la nostra ciutat, dels quals no cal dir que us en mantindrem puntualment informats.

Tot un luxe: l’Audie Norris posant-se a prova en una altra de les atraccions del nostre estand


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors