Noves regles FIBA per la temporada 2018-19

03/09/2018

Ja fa setmanes que es va anunciar que la FIBA havia aprovat canvis en algunes de les regles del bàsquet amb l’objectiu d’anar-les millorant i adaptant a la realitat del joc, per tal d’aconseguir que aquest sigui més espectacular i fluid. Tanmateix, i com a clubs adscrits a la FCBQ hem d’esperar que sigui la nostra Federació la que les publiqui i, a través de circular als clubs adscrits, ens comuniqui la seva entrada en vigor, a banda d’actualitzar els reglaments que apareixen a la seva web. També s’hi inclouran, com és habitual, explicacions i interpretacions de les mateixes amb exemples pràctics quan calgui.

La FCBQ va comunicar ja als clubs, mitjançant circular, l’aplicació d’aquests canvis al reglament FIBA que serà efectiva pels partits disputats a partir del 15 de setembre; és a dir, els de la nova temporada des d’un inici de la competició regular.

Si cliqueu a l’enllaç anterior les tindreu perfectament descrites i justificades, i val la pena que les llegiu i us comenceu a familiaritzar amb elles per evitar confusions més endavant. Els nostres Coordinadors i Tècnics s’encarregaran de comunicar-les als equips afectats. Per si no podeu accedir-hi a través de l’enllaç, aquí les teniu en format PDF.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors