Nova Temporada, noves il·lusions

18/08/2014

Anem a començar la temporada 2014-15. Per nosaltres és una nova temporada, amb noves il·lusions, amb nous projectes, amb nous reptes,… amb molta feina!!!

Sens dubte però, ens sentim recolzats per tots vosaltres, com ho demostra el fet que any darrera any, aneu renovant la vostre confiança en el nostre projecte, i seguim augmentant el nombre d ́equips inscrits que presentem a les diferents competicions.

Per la propera temporada, ens hem marcat uns punts de millora, com són:

Nova web: amb un nou disseny més modern, amb unes noves prestacions tècniques que ens permetrà noves aplicacions, i amb nous continguts i formats.

Area de Preparació Física: és un objectiu prioritari la millora d ́aquest apartat del nostre Club. Dirigit pel nostre preparador físic Txema Olave, adquirirem nou material específic per la preparació física que ens farà millorar aquest aspecte del joc.

Nous Equipatges i botiga electrònica: Renovem els nostres equipatges d ́una manera progressiva, amb un nou acord amb la marca SPALDING (marca de primer nivell dintre del món del bàsquet). També canviem la forma de distribució i venda a través de la creació d ́una botiga virtual e-commerce, on podreu adquirir els productes del Club.

Area de fisioteràpia: A través de la nostre físio Llivia Puig, estem preparant una millora en la nostre oferta en aquest apartat, i també la incorporació de nou equipament tècnic.

De cada apartat anireu rebent informació individualitzada, on podeu veure els detalls de cada

punt.

També és una temporada especial per tots els que formem part de la Junta Directiva, doncs aquesta serà la sisena temporada al capdavant del Club, i per tant l ́última tal i com marquen els nostres Estatuts i la Llei de l ́Esport. Això ens portarà que a l’Assemblea General que convocarem en els propers mesos, proposem la data de les eleccions cap a finals del mes de gener, per tal de que la nova Junta pugui iniciar la temporada 2015-16, a partir de l ́agost del 2015.

És per tant, una NOVA TEMPORADA amb NOVES IL.LUSIONS, amb el desig de que tots gaudiu del nostre esport i del nostre BASQUET PLOMS SALLE REUS.

Salut i Bon Bàsquet,

La Junta Directiva


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors