Nous temps, nous reptes, noves cares

14/07/2017

La ja coneguda i inesperada marxa del Raül Bonet implicava que s’havia de reaccionar ràpidament per tal de trobar-li substitució. Com dèiem a la notícia del comiat de qui fins ara ha estat el nostre Director Esportiu, de les crisis se n’han de saber treure oportunitats, i aquest va ser l’objectiu del Club des del primer moment. La feina de la Direcció Esportiva és, no cal dir-ho, clau pel bon funcionament de tota l’estructura del Club, amb impacte no només esportiu sinó econòmic i social. Que una sola persona se’n faci càrrec és molt complicat, i només una amb la qualitat tècnica i dedicació del Raül pot tan sols plantejar-se portar-ho tot. De fet, ni el Raül podia amb tota la càrrega de treball quan les coses anaven rodades, així que és fàcil imaginar les dificultats que es plantegen quan arriben els problemes.

Amb aquesta idea, es va pensar de seguida en repartir les tasques que el Raül ha vingut coordinant aquests anys entre diverses persones. D’entrada, la Direcció Esportiva ja no serà única per tota l’estructura d’equips sinó que es divideix en branca Femenina i branca Masculina, ambdues coordinades per la Vicepresidència Esportiva. Per altra banda, la majoria de les tasques purament administratives que el Raül duia a terme (amb la col·laboració ad-hoc de membres de la Junta) passen a ser responsabilitat d’una tercera persona, la responsable de l’Administració.

Un cop perfilat aquest nou organigrama, era qüestió de definir les persones adequades per cada rol, i en aquesta tasca es va posar a treballar la comissió corresponent. Al final, i tenint en compte molts aspectes, ens complau presentar-vos les persones que a partir de ja tindran la responsabilitat de la direcció esportiva del nostre Projecte: la branca Femenina queda sota la direcció del Bernat Bauzà, i la de la branca Masculina és per l’Ezequiel Bárcena.

En Bernat Bauzà (Palma, 1985), home que porta ja 5 temporades al Club, es defineix a ell mateix com a especialista en bàsquet femení, focalitzat a categories d’iniciació i formació. Ha estat jugador (va ser membre de l’equip de 2a Catalana que va guanyar el Campionat de Catalunya) però sobre tot entrenador d’equips femenins a totes les categories i competicions catalanes, havent tingut a les seves ordres a pràcticament totes les jugadores que actualment formen part dels equips del Club i havent estat el vincle entre el bàsquet de formació i categories sènior, ajudant a jugadores a que puguin arribar als primers equips i a que la seva adaptació sigui més fàcil. Aquestes i altres virtuts han fet que el Bernat hagi estat l’escollit, i no dubtem que la seva natural empenta i amor pel bàsquet faran més fàcil que tingui èxit en aquest nou repte de tanta responsabilitat.

L’Ezequiel Bárcena (Buenos Aires, 1981) té també una llarga trajectòria al nostre club, tot i que la darrera temporada ha estat vinculat a l’AB La Salle Tarragona. Ha estat jugador de diversos dels nostres equips, entre ells el de Copa Catalunya, així com entrenador d’equips de la nostra base. Ha tingut experiència com a entrenador i director esportiu a diversos clubs de l’Argentina i ha estat també entrenador i preparador físic en diversos clubs d’allà i d’aquí. Porta vivint a Catalunya des del 2007, on han nascut les seves filles. És un home familiar i amb excel·lents relacions interpersonals, a la vegada que decidit i, com el Bernat, emprenedor (tots dos han creat les seves pròpies empreses). Igual que amb el seu homòleg, estem convençuts de que la seva tasca, tot i les evidents dificultats que comporta, serà molt satisfactòria tant per ell com pel nostre Projecte.

Ezequiel, Bernat, moltes gràcies per la vostra il·lusió en afrontar aquest repte i compteu amb l’ajut de tots per fer que sigui tot un èxit. Molta sort, salut i bàsquet!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors