Molts reconeixements pel Bàsquet Ploms-Salle Reus

13/07/2015

Des que el 5 de juny va tenir lloc el sopar de cloenda de temporada del Bàsquet Ploms Salle Reus, amb l’assistència de més de 400 persones, no s’han parat de rebre diferents reconeixements a la Junta Directiva per la feïna feta durant aquests últims sisanys i que ara acaba.

El seu president Sisco Llorach Manresa va rebre el passat dijous 18 de juny la insignia d’or del Col·legi La Salle de Reus de mans del seu Director Sr. Josep Maria Prats, en un sopar que va tenir lloc als jardins del col.legi, i que va coMPtar amb l´assistència dels representants
de la comunitat educativa d´aquest centre.

Va ser a la “Nit del Bàsquet Català 2015” celebrada a Barcelona i organitzada per la Federació Catalana de Bàsquet, aquest divendres 26 de juny, on es va fer un reconeixement als principals jugadors, equips del bàsquet catala i als seus dirigents, pels èxits assolits durant la temporada. El bàsquet de Reus va estar representat pel Sisco Llorach, qui va rebre la medalla d’argent en la categoría de directius de Club.

El mateix Sisco també va recollir els diplomes als equips que han assolit l’ascens de categoría sènior i que han estat:

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS que ha ascendit a Copa Catalunya Masculina (máxima competició catalana) i

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE B que ha aconseguit la 2ª Categoria Femenina

Es tanca, així doncs, una gran temporada del bàsquet de Reus, on esportivament es manté una estructura amb 38 equips i on el seus dos primers equips (masculí i femení) jugaran a Copa Catalunya. Finalitza, també, la legislatura de l’actual Junta Directiva on s’ha aconseguit consolidar un projecte de bàsquet de ciutat amb la unió de dos Clubs històrics reusencs, així com acords amb diverses escoles de la ciutat. També cal destacar l’organització de diferents esdeveniments esportius, com les XII Hores de Minibàsquet de La Salle Reus – Torneig Germà Ramón Bosch, que s’han convertit en un torneig referent dintre de la seva modalitat en el del món del bàsquet.

Aquest projecte te la seva continuació amb la nova Junta encapçalada pel Sr. Armand Llaurado i el Sr. Sergi Piquer, que ja están treballant en la planificació de la nova temporada i amb projectes tan ambiciosos com “Reus, Ciutat del Bàsquet Català 2019”, que assegura la continuïtat i la promoció d´aquest esport dintre de la ciutat de Reus, en els pròxims anys.

foto insignia salle


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors