L’INFANTIL FEMENÍ MALGRAT MOLTES BAIXES GUANYA A LLEIDA

13/04/2014

LLEIDA.NET-CB LLEIDA 43- SALLEPLOMS 52//Partit plantejat com un gran repte per l’equip de les PuSetes Infantils a les terres de Ponent, contra el Lleida – l’equip cuer de la categoria. Hi han hagut jugadores importants que no han pogut venir al partit, i les noies s’han hagut de carregar amb responsabilitats que no estaven acostumades, i ho han tret amb nota!! Hem demanat l’ajuda de 2 pre-infantils – l’Anna Valle (que ja és el segon partit que vé amb nosaltres, i s’ha adaptat perfectament – tot i venir al desplaçament amb febre), i la Paula Sanahuja (li ha costat entrar al partit per nervis, però quan s’ha deixat anar, ha fet un bon partit i sense complexes).

Les puntuacions de cada jugadora han estat: Anna Valle -, Clàudia Descarrega 11, Núria Mimbrero 8, Júlia Pascual 7, Marta Canela 8, Paula Calero 2, Alba Balaguer -, Paula Sanahuja -, Debora Casanovas 6, Anna Cortès 8, Teresa Mañé 2.
Baixes: Anna Montserrat, Alba Rico, Marta Gomis, Jordina Ribeiro.

Els resultats parcials del partit han estat:

1r q 2-9

2n q 6-8

3r q 8-8

4t q 2-4

Resultat a la mitja part de 18-29

5è q 6-4

6è q 3-3

7è q 5-10

8è q 11-6

Resultat final: 43-52!

Les noies han sortit molt fortes, agafant ràpid el repte i han després del 2n quart ja estàvem amb un 8-17 a favor. Han estat capaces de treure, per fí, el joc que cadascú pot treure, i han jugat com un equip, prenent-se els rols necessaris per cada quart, llegint perfectament a l’equip rival, i adaptant-nos a les necessitats en cada moment!

A partir d’aquí, hi ha hagut quarts on estàvem més espesses (tònica normal en aquest equip), però posteriorment hem seguit treballant i al 7è quart hem sabut demostrar qui som i com és que estem jugant la segona millor lliga de la categoria!! (gran joc mostrat en tot el partit).

Seguim així noies, que estem posant el llistó molt alt, i hem d’acabar la lliga amb els 2 partits que ens queden en aquest nivell.

Tindrem una Setmana Santa a tope amb el Torneig Mare Nostrum, que de segur que ens ajudarà a créixer i jugar sense pressions, per disfrutar d’aquest joc que ens agrada tant! ;-d


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors