L’INFANTIL FEMENÍ GUANYA A L’AB SALLE TARRAGONA

23/11/2013

SALLE TARRAGONA 56 – PUSES 73

Clara però treballada victòria del infantil femení al camp de La Salle Tarragona 56-73.

Comença el partit amb un primer quart molt lluitat pels dos equips que provoca moltes imprecisions i moltes personals; amb l’eficiència de la Clàudia en el primer període i de l’Anna M en el segon, acabem en un bon 11-19.

Sorprenentment en el tercer període, un gran encert en les entrades de la n.13 i en el tir general de La Salle Tarragona, que no podem parar ni amb personals, deixen el marcador en un inquietant 29-31. Per sort sols ha estat un miratge i el quart període torna les coses al seu lloc… amb un bon treball d’equip frenem el seu atac i amb una Clàudia estel•lar ens en anem al descans 33-44.

En el tercer quart tornen la lluita i la igualtat a la pista… moltes personals, lluites i caigudes contínues obliguen als dos equips a un intens treball de desgast per fer avançar el marcador a un 43-59. Espectacular, per exemple, la lluita de bases (Anna M – n.8) del 6è període.

El desgast anterior dona els seus fruits en l’últim quart. Una Júlia inspiradíssima en la direcció i en el tir, un bon joc de tot l’equip, coordinat i rapidíssim en la transició, i una Clàudia que segueix encertada en el tir, ens allunyen fins un 45-71 que permet a les entrenadores fer assumir responsabilitats a jugadores no tant habituals fins tancar el partit en un clar però treballat 56-73.