L’INFANTIL FEMENÍ DISPUTA UN GRAN PARTIT CONTRA EL TGN BÀSQUET PERÒ SENSE PREMI

21/10/2013

TGN BÀSQUET 66 – SALLE PLOMS 62//

Un gran partit de bàsquet, així de simple però també així de contundent. Les noies del Tarragona Bàsquet i de la Salle-Ploms ens van oferir dues hores intenses de defensa, lluita pel rebot, contraatacs elèctrics, algunes jugades espectaculars i molts tirs lliures. Les locals partien com a clares favorites, i semblava que efectivament el partit els hi seria plàcid amb unes primeres parts de fàcil domini. La reacció en la tercera i quarta part va ser extraordinària per part de la Salle-Ploms, amb una defensa molt agressiva que va permetre ofegar l’atac de les tarragonines i robar moltes pilotes que van significar contraatacs fàcils. Sense cap mena de dubte, es va veure el millor bàsquet de les reusenques des de que es va iniciar la competició. Al descans es va arribar amb un ajustat 27-33 a favor de les visitants. La sortida de la segona part va agafar les noies de la Salle-Ploms una mica adormides, fet que propicià un parcial de 10 a 0 i de nou el partit molt igualat. Aquestes parts de la segona meitat del partit van ser més trabades, amb domini de la defensa i una mica de nervis a la pista, amb errors per les dues bandes del que semblaven cistelles fàcils. El frec a frec es va mantenir fins als instants finals del partit, on dos errors en clares entrades a cistella al darrer minut van impedir que la Salle-Ploms s’emportés el partit i fes saltar la sorpresa de la jornada. Al final victòria local per 66 – 62. En qualsevol lloc, ens quedarà el bon record d’una tarda d’un bàsquet ben jugat i encara més ben lluitat. També es va demostrar que quan la Salle-Ploms defensa amb la intensitat i concentració que ho va fer el dissabte, té capacitat per a poder posar-li les coses molt complicades a un gran equip com el Tarragona Bàsquet.