L’infantil femení deix escapar la victòria que tenia a la butxaca

19/11/2013

CB TARRAGONA 69 – PUSES 68//

El partit d’aquest passat dissabte es presentava molt interessant ja que enfrontava als dos equips que lluiten per assolir la segona posició de la classificació. Les expectatives van complir-se, i el CBTarragona i la Salle-Ploms ens van oferir un partit molt disputat, emocionant fins el darrer segon. Després de dos quarts de tempteig on l’encert va ser més aviat baix i les defenses s’imposaven clarament, les nostres noies van treure tot el basquet que porten dins i liderades per una eficient Anna Montserrat van aconseguir marxar al descans amb una bona avantatge de 7 punts. Malauradament, l’aturada no ens va anar gaire be, i un dur parcial de 12 a 2 en la cinquena part va tornar el partit a un estira i arronsa que ja duraria fins, literalment, el darrer segon. En un final de partit en que es va demostrar que les nostres noies necessiten anar acumulant més experiència, es passar d’una avantatge de 8 punts a manca de 3 minuts per acabar el partit (57-65) a perdre d’1 punt (69-68) amb una cistella a falta de 2 segons pel final. Malgrat la decepció de veure com se’ns va escapar un partit pràcticament guanyat, ens queda un bon regust de boca per l’esforç defensiu i algunes mostres de que els conceptes ofensius es van incorporant a les rutines de joc. Tanmateix, algunes llacunes defensives són imperdonables i cal aprendre d’aquests partits per créixer com a jugadores i equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.