JA TENIM LA LOTERIA DE NADAL!

29/10/2013

A tot el col•lectiu del Bàsquet Ploms – Salle Reus:

Com cada any per aquestes dates, us demanem la vostra col•laboració amb una activitat del club molt necessària per al sosteniment econòmic de l’entitat, i més en la situació econòmica que estem vivint: la loteria de Nadal.

Aquest any, jugarem el número 39344, el preu de cada participació serà de 3 € (2,40 € que es juguen i 0,60 € pel club). Els talonaris seran de 25 participacions cadascun, i el preu total del talonari és de 75 €.

L’objectiu que volem assolir és que tots els jugadors i jugadores, els membres de l’equip tècnic i els de la junta directiva, poguem vendre almenys un talonari sencer. En el cas dels jugadors i jugadores més joves us demanem la implicació dels pares i mares per a fer-ho possible.

Per tant, ben aviat cada jugador/a, cada tècnic, cada directiu i tothom que ho demani, rebrà un talonari numerat amb les vint i cinc participacions.

Un cop venudes les participacions, haureu de lliurar la matriu del talonari a l’entrenador de cada equip i els 75 € corresponents a les 25 participacions. També ho podeu entregar als membres de la Junta encarregats de la loteria, la Isabel Carrasco i el Carles Rué.

La data límit per liquidar la loteria és el 5 de desembre, si bé podeu seguir venent fins la setmana abans del sorteig.

Com que les participacions són diners que el Club ja ha pagat, en cas de pèrdua del talonari aquest es considerarà venut i com a conseqüència s’hauran de liquidar els 75 €.

Si entre tots fem l’esforç, podrem aconseguir els recursos que el club necessita.

Us volem agrair la vostra col•laboració i aprofitem l’ocasió per enviar-vos una cordial salutació.

LA JUNTA DIRECTIVA

Reus, Octubre de 2013


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors