Gràcies!

14/11/2015

Divendres passat celebràvem com cada any la festa de presentació dels equips del nostre projecte de Bàsquet Ploms-Salle Reus. Una festa que va ser tot un èxit de públic (més de mil persones ens hi vam aplegar) i crítica, doncs els missatges de felicitació han estat molts per l’organització i, sobre tot, pel bonic espectacle que ens van oferir, conjuntament amb els nostres jugadors i jugadores, les escoles de Dansa del Col·legi Sant Josep i de Patinatge del CN Reus Ploms.

Res d’això, ni tan sols l’acte en si, hauria estat possible sense la col·laboració de moltes persones, a les quals i des d’aquí volem donar molt sincerament les…

GRÀCIES

Als nostres jugadors i jugadores de totes les edats, als seus entrenadors i entrenadores, per voler pertànyer a la família del nostre Club i per viure tan intensament la celebració que vam fer plegats.

A les famílies, per la seva confiança en fer-nos dipositaris de part de l’educació dels seus fills i filles, i per l’esforç que sens dubte fan, tant econòmic com personal, per acompanyar-los als entrenaments i als partits, vivint intensament amb ells i elles la passió per aquest esport.

Als representants de les Escoles que han cregut en el nostre projecte i s’hi han integrat amb entusiasme, compartint amb tots nosaltres la creença de que el bàsquet és cultura, educació, formació de persones millors; és, en una paraula: ESCOLA.

Als col·laboradors (logística, so, càtering, fotografia,…) que fan un pas més i ens ajuden, sovint des de l’anonimat, en l’organització i el desenvolupament d’esdeveniments com aquest o altres de tanta rellevància com el nostre Torneig 12 Hores de La Salle.

Als nostres patrocinadors, sense l’aportació dels quals, econòmica o material, el projecte en conjunt no seria possible.

Als qui ens han precedit en la tasca de conduir el club, ja que sense ells no hauríem arribat on ja som.

A les institucions (Secretaria General de l’Esport, Federació Catalana, Diputació, Consell Esportiu del Baix Camp) per fer-nos avinent el seu suport al nostre projecte de foment del bàsquet i per acompanyar-nos sempre en celebracions com aquesta.

A la ciutat en general i a a Reus Esport i Lleure i l’Ajuntament de Reus, en tant que representants de tots els reusencs i reusenques, per creure també en la bondat i el potencial del nostre projecte de Bàsquet a les Escoles, autèntic cor de tot plegat, i ajudar-nos a dur-lo a terme.

GRÀCIES en definitiva a tots els que ens fan costat i ens ajuden a millorar dia a dia. Esperem estar a l’alçada i retornar-vos tot el que feu en forma de tants èxits, personals i col·lectius, com siguem capaços d’assolir.

I en nom de Càritas us fem arribar també les GRÀCIES per la vostra solidaritat, que ens va permetre un any més col·laborar en la seva gran tasca social mitjançant la recollida d’aliments primordials, gràcies a la qual es van aconseguir més de 90 kg donats pels assistents a l’acte i que seran utilitzats per ajudar els més necessitats.

El nostre AGRAÏMENT més sincer PER TOT.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors