Gràcies!

05/05/2018

Passats ja uns dies de la cloenda de les XII Hores, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tothom que les va fer possibles:

 • Als i les participants, sobre tot, perquè són l’essència i la raó de ser del torneig, dels més grans fins als més petits, inclosos els seus entrenadors/es i els clubs als quals pertanyen.
 • A les seves famílies, que confien en nosaltres per cuidar dels seus fills i filles durant el decurs del torneig, per la seva bona acollida i paciència en els moments en que no tot funcionava a la perfecció.
 • Als i les àrbitres, que fan el millor possible la seva feina durant uns dies en què podrien descansar de la competició regular. Fem extensiu l’agraïment al Consell Esportiu del Baix Camp i la FCBQ, a través de la Representació Territorial a Tarragona, per les facilitats donades en la gestió dels arbitratges.
 • Als jugadors i jugadores, entrenadors i entrenadores dels nostres equips que, de manera totalment desinteressada, van tenir cura de tasques sovint poc agraïdes. Sense ells no hi hauria torneig, i és clau que el considerin seu. Agraïment especial pel Gerard, qui ens va ajudar cada dia amb l’ambientació musical a La Salle i al Resort la nit de diumenge, a més de fer taules i fins i tot arbitrar.
 • Als seus familiars, que també ens van ajudar i molt en tot tipus de feines, amb una menció especial a l’Alejandra i la Glòria que tantes hores van dedicar a preparar i conduir la “tómbola” que tant d’èxit va tenir, entre altres tasques.
 • Al Col·legi La Salle i al CN Reus Ploms per cedir-nos les seves instal·lacions i serveis, sense les quals no hi podria haver torneig. Incloem aquí també un agraïment molt especial al personal que es va encarregar de preparar i servir els dinars a ambdues seus i de la gestió del bar a La Salle, així com a la Pizzeria Góndola, que any rere any ens ajuda per alimentar els i les esportistes amb especial cura.
 • Al Resort Cambrils Park i el seu personal, per permetre’ns dur-hi a terme l’allotjament, àpats i estones de lleure de participants i acompanyants i pel que tants i tan positius comentaris hem rebut.
 • A l’Ajuntament de Reus, per cedir-nos els polilleugers Alberich i Casas i Ciutat de Reus per traslladar-hi part del torneig i per les entrades gratuïtes que, juntament amb la FCBQ, ens va proporcionar per que participants i famílies poguessin gaudir de la final de la Lliga Catalana ACB.
 • A Autobusos Nika, pel seu ajut en la complicada gestió dels trasllats de tots els participants, i als Autobusos Municipals de Reus per ajudar-nos el darrer dia del torneig en els desplaçaments addicionals relacionats amb l’anada al Pavelló Olímpic Municipal.
 • Als nostres patrocinadors, incloent la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Reus, i el Consell Català de l’Esport, per ajudar-nos a fer viable econòmicament el nostre torneig.

En definitiva, GRÀCIES a tothom que, d’una manera o altre, va participar d’aquest esdeveniment que tant estimem malgrat la feina que ens dóna. Fins la propera edició!


Pasados ​​ya unos días de la clausura del torneo “XII Hores”, queremos expresar nuestro más sincero agradecimiento a quienes que las hicieron posibles:

 • A los y las participantes, sobre todo, porque son la esencia y la razón de ser del torneo, desde los mayores hasta los más pequeños, incluidos sus entrenadores/as y los clubes a que pertenecen.
 • A sus familias, que confían en nosotros para cuidar de sus hijos e hijas durante el transcurso del torneo, por su buena acogida y paciencia en los momentos en que no todo funcionaba a la perfección./li>
 • A los/las árbitros, que llevan a cabo lo mejor posible su complicado trabajo durante unos días en los que podrían descansar de la competición regular. Hacemos extensivo el agradecimiento al Consell Esportiu del Baix Camp y la FCBQ, a través de la Representación Territorial en Tarragona, por las facilidades dadas en la organización de los arbitrajes.
 • A los jugadores y jugadoras, entrenadores y entrenadoras de nuestros equipos que, de manera totalmente desinteresada, se hicieron cargo de tareas a menudo poco agradecidas. Sin ellos no habría torneo, y es clave que lo consideren suyo. Agradecimiento especial a Gerard, quien nos ayudó a diario con la ambientación musical en La Salle y en el Resort la noche del domingo, además de hacer mesas e incluso arbitrar.
 • A sus familiares, que también nos ayudaron y mucho en todo tipo de trabajos, con una mención especial a Alejandra y Glòria que tantas horas dedicaron a preparar y conducir la “tómbola” que tanto éxito tuvo, entre otras tareas.
 • Al Colegio La Salle y el CN Reus Ploms por cedernos sus instalaciones y servicios, sin las cuales sencillamente no podría haber torneo. Incluimos aquí también un agradecimiento muy especial al personal que se encargó de preparar y servir las comidas en ambas sedes y de la gestión del bar en La Salle, así como en la Pizzería Góndola, que año tras año nos ayuda para alimentar a los y las deportistas con especial cuidado.
 • Al Resort Cambrils Park y su personal, por permitirnos llevar a cabo en sus instalaciones el alojamiento, comidas y ratos de ocio de tantos participantes y acompañantes, y del que hemos recibido tantos y tan positivos comentarios.
 • Al Ayuntamiento de Reus, por cedernos los pabellones Alberich i Casas y Ciutat de Reus para trasladar allí parte del torneo, y por las entradas gratuitas que, junto con la FCBQ, nos proporcionó para que participantes y familias pudieran disfrutar de la final de la Lliga Catalana ACB.
 • A Autobuses Nika, por su ayuda en la complicada gestión de los traslados de todos los participantes, y los Autobuses Municipales de Reus por ayudarnos el último día del torneo en los desplazamientos adicionales relacionados con la ida en el Pabellón Olímpico Municipal.
 • A nuestros patrocinadores, incluyendo la Diputació de Tarragona, el Ayuntamiento de Reus, y el Consell Català de l’Esport, por ayudarnos a hacer viable económicamente nuestro torneo

En definitiva, GRACIAS a todos y todas quienes, de un modo u otro, participaron de este evento que tanto queremos a pesar del trabajo que nos da. Hasta la próxima edición!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors