Final de la temporada, final de la Junta Directiva.

21/07/2015

Ja fa uns mesos que es van celebrar les eleccions a la presidència del Club Bàsquet La Salle Reus, on va sortir guanyadora la candidatura encapçalada pel Sr. Armand Llauradó i el seu equip. A la vegada es va produir el relleu al capdavant de la Secció de Bàsquet del C.N. Reus Ploms del Sr. Sergi Piqué, en substitució del difunt Sr. Gari Marquet, a qui sempre recordarem.

Així doncs, a partir de l’1 d’agost, serà aquest nou conjunt de persones, les encarregades de dirigir el BASQUET PLOMS SALLE REUS, desitjant-los molta sort, a la vegada que els donem tot el nostre recolzament.

Acaba doncs, la legislatura de l’actual Junta Directiva, que ha estat al capdavant del Club des de la temporada 2.009 a la 2.015.

És per tant, el moment del COMIAT. I ho volem fer donant les GRÀCIES:

– Donant les GRÀCIES a LA SALLE REUS i al C.N. REUS PLOMS que han confiat amb nosaltres per dirigir l’esport del bàsquet dintre del seu
col·legi i club.

– Donant les GRÀCIES a les diferents Institucions que han estat al nostre costat: al AJUNTAMENT DE REUS –Regidoria d’Esports-, al
CONSELL ESPORTIU DEL BAIX CAMP, a la FEDERACIO CATALANA DE BÀSQUET, i a les diferents ESCOLES de Reus, que han compartit aquest projecte de ciutat de bàsquet.

– Donant les GRÀCIES als nostres sponsors, sense els que no hauria estat possible tirar endavant

– Donant les GRÀCIES a tot el cos tècnic format per: entrenadors, directors tècnics, preparadors físics, fisioterapeutes.

– Donant les GRÀCIES a tots els jugadors i jugadores que durant aquests anys heu defensat els nostres colors i ens heu fet passar
grans estones de bàsquet.

– I per acabar, donant les GRÀCIES a tots els socis, pares, mares i familiars que ens heu deixat que organitzem l’esport dels vostres fills i filles.

Marxem contents d’aquests sis anys, on hem creat un nou model esportiu, sorgit des dels propis Clubs de la ciutat, convençuts que la unió ens feia més forts i ens permetia afrontar els reptes de cada temporada, que ben segur per separat no haguéssim aconseguit.

Hi haurà qui valorarà la part esportiva amb els 38 equips en competició, i amb 2 equips masculí i femení a la màxima categoria catalana: Copa Catalunya. El treball a les escoles, respectant la seva identitat, i sumant sinèrgies amb un projecte comú esportiu de bàsquet de ciutat, ha estat l’altre eix de la nostre acció.

També alguns donaran importància als diferents clínics d’entrenadors, xerrades, campus, i estades que s’han dut a terme. Altres recordaran els actes socials com la presentació d’equips al Pavelló Olímpic, l’acte de sopar-cloenda de temporada, les col·laboracions amb Càritas de Reus, etc.

Segur que molts jugadors hauran gaudit de les XII Hores de Minibàsquet, que enguany ha arribat a la 34 edició, i que s’ha convertit en un torneig referent a la seva categoria, i on tot el Club s’implica amb la seva organització.

Tot això, s’ha aconseguit en un entorn econòmic complicat, on s’han mantingut les quotes dels nostres socis sense incrementar-les, sense
recórrer a cap tipus d’endeutament financer, i on el nostre Club és conegut per complir puntualment els seus compromisos de pagament.

Tanmateix, alguna de les decisions que s’han pres, algú pot no haver-les entès o inclús no compartir-les. Hem intentat sempre pensar en el bé comú dels jugadors i del nostre Club, encara que a vegades ha estat complicat poder acontentar a tothom, amb els nostres mitjans, davant
interessos individuals o particulars.

Esperem, doncs, que el balanç que feu d’aquests anys sigui positiu i tots pugueu trobar alguna raó per sentir-vos orgullosos de pertànyer al
BASQUET PLOMS SALLE REUS.

Els que hem format la Junta Directiva durant aquests anys, ho estem, i us agraïm una vegada més tot el vostre ajut rebut per construir aquest Club, del que tots formeu part.

Ens acomiadem amb la frase que sempre fa servir un company de la Junta:

SALUT I BON BASQUET!!!!

LA JUNTA DIRECTIVA

Temporades 2009 a 2015

CLOENDA PlomsSalle temp.2014-15 162


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors