Arxiu blog

Primer premi sorteig Nadal entregat!

El primer premi del nostre sorteig de Nadal 2019 ja ha estat entregat als afortunats que van comprar la butlleta guanyadora amb el número 6590 coincident amb les quatre darreres xifres del primer premi de la loteria nacional del dia 22 de desembre passat. El premi, consistent en un portàtil MSI de gamma alta, va ser recollit el dilluns passat al despatx del Bàsquet. Juntament amb el portàtil també van ser entregats dos altaveus bluetooth als números anterior i posterior al primer. Podeu veure les descripcions dels premis en aquesta pàgina. Enhorabona als guanyadors!!


Sorteig Nadal19! Gràcies per col·laborar!

La nova edició del nostre sorteig de Nadal d’enguany 2019 ja està en marxa. Us agraïm la vostra participació i us desitgem molta sort per obtenir algun dels premis següent: Trobareu tota la informació sobre el sorteig en aquesta pàgina.


Premis Nadal 2018

Primer premi entregat al nostre jugador aleví Martí Hernández! Enhorabona Martí!! Si heu estat afortunat/ada en el nostre sorteig de Nadal i teniu una de les butlletes guanyadores relacionades a sota, truqueu al 608768464 (Jaume) per concretar la forma de fer-vos l’entrega del vostre premi. Per més informació consulteu les bases del nostre sorteig.


Premis Sorteig Nadal 2018

Ja tenim els premis del sorteig de Nadal d’enguany a punt i esperant als seus propietaris per què en puguin gaudir. Els podeu veure en aquestes imatges: 27 vals de 50€ en articles esportius. Tota la informació en: http://www.cbsallereus.cat/sorteig-de-nadal-2018/


Sorteig de Nadal 2018

Ja tenim a punt el sorteig de Nadal d’enguany amb la novetat que aquest cop tenim 46 premis preparats:         Ja podeu adquirir una butlleta als nostres jugadors/es. Si les venem totes segur que hi haurà 46 afortunats!! Tota la informació del sorteig en aquest enllaç.


Sorteig de Nadal 2018

Sorteig de Nadal 2018 Més premis en l’edició d’enguany! 46 premis! Aquest any hem millorat la modalitat del joc i consistirà en un sorteig de fins a 46 articles diversos que es relacionen tot seguit: 1r premi: un portàtil MacBook Pro 13,3″ Retina dual-core i5 7a generació 2.3GHz/8GB/128GB SSD. 2n premi: un mòbil iPhone 8 Plus Retina 64 GB. 3r premi: una cistella Nadal amb pernil de gran qualitat i 20 articles d’alimentació diversos. Dos 4ts. premis: una cistella Nadal amb pernil d’alta qualitat i 10 articles d’alimentació. Sis 5ens. premis: una cistella Nadal amb 11 articles d’alimentació. Vuit 6ens. premis: un altaveu bluetooth de qualitat. Els anteriors premis 1r, 2n, 3r, 4t i 6è seran per les butlletes amb el número igual a les quatre darreres xifres del premi equivalent del sorteig de la Loteria nacional de Nadal del dia 22 de desembre de 2018. Els 5ens. premis seran Llegiu-ne més


Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors