Sorteig de Nadal 2018

Sorteig de Nadal 2018

Més premis en l’edició d’enguany! 46 premis!

Aquest any hem millorat la modalitat del joc i consistirà en un sorteig de fins a 46 articles diversos que es relacionen tot seguit:
1r premi: un portàtil MacBook Pro 13,3″ Retina dual-core i5 7a generació 2.3GHz/8GB/128GB SSD.
2n premi: un mòbil iPhone 8 Plus Retina 64 GB.
3r premi: una cistella Nadal amb pernil de gran qualitat i 20 articles d’alimentació diversos.
Dos 4ts. premis: una cistella Nadal amb pernil d’alta qualitat i 10 articles d’alimentació.
Sis 5ens. premis: una cistella Nadal amb 11 articles d’alimentació.
Vuit 6ens. premis: un altaveu bluetooth de qualitat.

Els anteriors premis 1r, 2n, 3r, 4t i 6è seran per les butlletes amb el número igual a les quatre darreres xifres del premi equivalent del sorteig de la Loteria nacional de Nadal del dia 22 de desembre de 2018. Els 5ens. premis seran per als números anterior i posterior dels premis 1r, 2n i 3r anteriors.

A més tenim:
27 7ens. premis més als números que tinguin iguals les tres últimes xifres que qualsevol dels 3 primers premis, exceptuant aquests nombres premiats: un val a Intersport per 50€ en material esportiu.
Els premis procedeixen dels comerços de Reus: Beep Informàtica, Cal Sendra i Intersport Quinze (Aquests premis poden ser substituïts per d’altres d’equivalents i d’un valor similar en funció de la disponibilitat).

Els talonaris son de 30 participacions a 2€ cada participació, i el preu total del talonari és de 60 €.

Tingueu en compte que si es venen totes les participacions hi hauran 46 persones premiades segur (això no seria així jugant amb loteries. També podem tenir present que, en jugar menys números, la probabilitat d’encert és major que en les loteries).

L’objectiu que volem assolir és que tots els membres del Club, puguem vendre almenys un talonari sencer. En el cas dels jugadors i jugadores més joves us demanem la implicació dels pares i mares per a fer-ho possible. Els jugadors/es l’hauran rebut acompanyant una carta informativa del sorteig. Aquell membre que vengui dos talonaris (demaneu-ho al despatx del bàsquet) sencers serà obsequiat amb una motxilla amb el logo del Club valorada en 25€ aprox.

Un cop venudes les participacions, haureu de lliurar la matriu del talonari i els 60€ al despatx del bàsquet abans del dia 10 de desembre del 2018 (dilluns). Recordeu que l’horari del despatx és de dimarts i dijous de 18 a 20h. Si en voleu un altre talonari demaneu-lo llavors mateix. En cas que no es retorni la matriu, el talonari es considerarà nul i cap de les seves butlletes optarà a premi.

En cas de pèrdua del talonari aquest es considerarà venut i com a conseqüència s’hauran d’abonar els 60 €.

Us volem agrair la vostra col·laboració a tots els integrants del Bàsquet Salle Reus i desitjar-vos molta sort!!