Estiu i bàsquet

29/06/2020

Hem deixat enrere una temporada molt especial, per diversos motius de sobres coneguts. No cal que recordem que la crisi a nivell mundial causada per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 ha suposat una sacsejada tremenda per la major part de les nostres activitats quotidianes, incloent-hi per suposat el bàsquet, i que el confinament a què ens hem sotmès per mirar de frenar-la serà sens dubte una experiència que no oblidarem. De fet, és important que no l’oblidem.

Tot i que sembla evident que les mesures preses per anar reduint l’impacte del virus a les nostres contrades han donat el seu fruit, és molt important que no ens confiem i que no perdem mai més el respecte a qualsevol infecció i seguim aplicant mesures preventives de cara a reduir encara més el risc de recurrència ara que les esmentades mesures s’han tornat molt menys restrictives.

I és evident també que la nostra missió de foment del bàsquet i els seus valors ha de continuar malgrat tot. No hi ha dubte de que l’esport, i el bàsquet en especial, aporta molts beneficis a qui els practiquen, i entre ells hi destaca la millora en la condició física i, a través d’ella, en la salut de qui el practica. I si el bàsquet és salut i la salut és ara la nostra principal prioritat, hem de mirar de recuperar quan abans millor el temps perdut.

Per això, al Bàsquet Ploms-Salle Reus us proposem precisament això: reprendre el camí que la pandèmia ens va tallar de sobte al mes de març i, amb la perspectiva d’una nova temporada que, si tot va bé, no s’iniciarà pel que fa a competicions fins l’octubre, aprofitar l’estiu per recuperar forces i refrescar aspectes tècnics.

Així, durant els mesos de juliol i agost, tot i respectant evidentment el dret al lleure i a unes ben merescudes vacances per aquells qui en puguin gaudir, us oferim la possibilitat de dur a terme entrenaments amb un esquema similar a l’ofert durant la temporada tot i que, evidentment, ajustat als requeriments que en tot moment siguin d’aplicació per prevenir rebrots de la pandèmia.

A les instal·lacions del CN Reus Ploms, que van ser de les primeres en reobrir un cop acabat l’estat d’alarma i que ofereixen totes les garanties de seguretat sanitària, tots els nostres equips podran, si així ho desitgen, fer sessions de preparació física i tècnica adaptades i, com sempre, amb la qualitat dels nostres tècnics.

Entre nosaltres ho hem anomenat “temporada d’onze mesos”, per d’alguna manera entendre-la com una compensació per la de ben just set que hem deixat enrere. Això sí remarquem que inscriure-s’hi és totalment opcional i voluntari, tot i que evidentment ho recomanat tant a nivell individual com, sobre tot, d’equip.

Som plenament conscients de que la situació després de la pandèmia no serà precisament bona per totes les famílies que conformen el nostre projecte Ploms-Salle Reus, i que l’economia familiar en molts casos es veurà com a mínim compromesa. Malgrat això, i degut a que la situació que hem viscut ha afectat en igual mesura l’economia d’entitats com la nostra, no podem evitar haver de posar una quota per fer front a les despeses que comporta aquesta activitat.

Com veureu, el cost total per totes les setmanes d’entrenament serà de 65€, una quantitat força inferior a la que s’ha vingut pagant en anys anteriors per campus i estades de més curta durada. Creiem que és una xifra assumible i l’hem ajustada al màxim per no penalitzar en excés, tot i assegurant una compensació digna pels nostres tècnics i cobrir en la mesura del possible el cost per l’ús de les instal·lacions que, en el nostre cas i a diferència del que passa en altres llocs del nostre entorn, no és ni molt menys gratuït.

És important remarcar, en qualsevol cas, que la inscripció és totalment lliure i independent de la quota normal per la temporada, que com de costum es començarà a tramitar a finals d’agost o primers de setembre.

Des del següent enllaç podreu fer les vostres inscripcions, i hi trobareu més detalls, entre ells com fer el pagament de la quota corresponent. Els horaris es publicaran un cop s’hagin confirmat les inscripcions, però a grans trets mantindran l’esquema habitual de la temporada, amb tres sessions setmanals per equip d’aproximadament 1:15 hores + treball físic. També podeu accedir al formulari d’inscripció clicant la imatge que hi ha al peu d’aquesta pàgina.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es deixaran obertes  per tal de que s’hi pugui acollir el màxim nombre de participants, tot i que advertim de que el cost total serà el mateix ja que les despeses s’han de mantenir en qualsevol cas.

Per qualsevol dubte o problema si us plau contacteu per e-mail amb els nostres coordinadors (Bernat Bauzà, femeni@cbsallereus.cat; Ezequiel Bárcena, masculi@cbsallereus.cat) o al mòbil 620 93 7175.

Esperem que aquesta proposta sigui del vostre grat i que aviat puguem gaudir de nou amb els nostres jugadors i jugadores practicant l’esport que més ens agrada.

BON ESTIU I BON BÀSQUET!!

 

 

 

 


Comentaris

  1. Maria Cáceres - 02/07/2020 a 13:50

    Inscriure a la meva filla Ma. Victoria Bacigaluppo Cáceres a la pretemporada 20-21

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors