Escola de Bàsquet Winter

12/12/2020

Malgrat totes les dificultats que suposa la pandèmia de la COVID-19, des del seu inici el bàsquet ha vingut demostrant els seus innegables valors, que van des del simple esbarjo, encara que només sigui per evadir-nos dels problemes quotidians, fins al benefici directe per la salut que l’activitat esportiva freqüent sempre ha garantit.

Així, des del malaurat inici de la pandèmia i el necessari confinament que vam haver d’afrontar durant setmanes a partir del 14 de març i fins avui, quan encara sembla que estem lluny d’assolir la tan anhelada normalitat tot i que s’albiren “brots verds” per l’esperança, hem demostrat que sabem garantir les condicions necessàries per evitar els contagis, com ho constaten sense cap dubte els resultats.

Amb aquest ànim, i amb l’objectiu de garantir que els i les esportistes més petits de la casa (nascuts/des entre els anys 2008 i 2015, però amb certa flexibilitat segons els casos) puguin gaudir de l’activitat que tant els agrada aprofitant les Festes, oferim com cada any un campus-escola amb totes les garanties i mesures de seguretat necessàries… I amb un al·licient addicional: a la diversió i el bàsquet que no poden faltar, hi afegim L’ANGLÈS.

En efecte, i gràcies a la presència durant tots els dies del jugador australià del nostre primer equip masculí, Nick Wurm, els entrenaments i activitats es faran majoritàriament en anglès i cada dia hi haurà una sessió de conversa i pràctica de l’idioma, de 45′ de durada.

D’aquesta manera, a banda de millorar en els fonaments del seu esport favorit amb el nostre personal tècnic i un jugador de molta qualitat esportiva i personal, els i les participants podran també practicar i millorar el seu nivell de conversa i vocabulari en anglès. És una molt bona oportunitat per que els vostres fills i filles s’acostumin a parlar-lo, i en un entorn lúdic i distès!

Al fulletó que acompanya aquesta entrada i al formulari d’inscripció hi teniu els detalls, però com veureu oferim dos torns oberts, en ambdós casos de 9 a 13 h i a les instal·lacions del CN Reus Ploms:

  • Del 22 al 24 de desembre (tres dies, degut a que les escoles no comencen vacances fins el 22)
  • Del 28 al 31 de desembre (quatre dies)

Podeu fer la vostra inscripció a través d’aquest FORMULARI, i com veureu podeu apuntar-vos a un dels torns o a tots dos, amb un descompte en aquest cas. També tindreu una reducció en el preu si sou ja socis o sòcies de l’entitat. Tenen aquesta consideració:

  • Socis/sòcies del CN Reus Ploms o fills/es de socis/sòcies
  • Jugadors/es de qualsevol equip del Bàsquet Ploms-Salle Reus
  • Germans o germanes de jugadors/es de qualsevol equip del Bàsquet Ploms-Salle Reus

Animeu-vos i feu la vostra inscripció!

SALUT I BÀSQUET, I BONES FESTES!!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors