EL ZAMAR 2000 SALLE PLOMS REUS A TORNA A PERDRE DE MANERA INCREÏBLE

06/10/2013

Fotos PLL.Muntané

ZAMAR 2000 SALLE PLOMS REUS A 66 – SESE 70

ZAMAR 2000 SALLE PLOMS  REUS  A ha deixat  escapar un partit que guanyaba de 9 punts a 3 minuts pel final. Els resusencs han perdut una oportunitat d’or per tal d’obtenir la primera victòria a Copa Cat. Al finalitzar el primer el tercer quart,  el marcador era favorable als locals per 56-53. Els interiors del SESE fins aleshores havien portat molts problemes als del Baix Camp. A manca de 3 minuts pel final quan el partit estaba pràcticament definit, el SESE fa una defensa presionant a tota la pista que provoca 7 pilotes perdudes seguides  per part dels  locals que no van saber com reaccionar. La primera victòria  haurà d’esperar.