EL ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS PERD CLARAMENT AMB EL JAC SANS

02/03/2014

JAC SANS 92 – EL ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 77// veure estadídtica//veure les millors fotos//Partit molt irregular dels reusencs que ni la gran actuació del pivot del Ploms Salle Luis González amb 25 punts, 12 rebots i un increïble 35 de valoració, ha pogut evitar la derrota. El primer quart ha estat pels reusencs molt més encertats de cara cistella, 16 -19. Al segon, la reacció del Jac Sans ha estat important baixant els reusencs la intensitat defensiva, final 45-32, diferència ja que no ha pogut ser superada pels visitants. Tercer quart 66-46i final 92-77. El major encert en els triples dels barcelnonis ha influit de manera definitiva en el resultat final. La situació dels reusencs es delicada però encara queda temps i partits per superar-la, però s’haurà de millorar notablement el joc.