EL ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS A ASSOLEIX LA PRIMERA VICTÒRIA

20/10/2013

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 72 – JAC SANTS 69 (veure estadística)

La nova equipació que ahir estrenaba el Salle Ploms va portar sort ja que els reusencs van assolir la primera victòria de la temporada. El JAC SANTS arrivaba a Reus invicte.Els barcelonins, son un equip jove i de molt de talent, gaudeixen de molts recursos individuals en totes les posicions. El primer quart va ser clarament ofensiu, on els dos equips van deixar jugar en defensa i en atac van estar força encertats. El segon quart va ser similar però el Jac Sants va agafar una mínima avantatge de 3 punts. Clarament partit ofensiu en aquesta primera part.
La segona part va començar força malament pels del Baix Camp, rebent en el minut 4 un parcial advers de 4-11 posant-se amb una avantatge de 10 punts: 43-53. Els locals vàren reaccionar amb un equip molt més defensiu i pujant l’intensitat del partit. Al principi del quart períòde els resusenqus van infringir un parcial 8-0 que capgiraba el marcador 61-59. A falta de 2 minuts els local guanyaven de 4 punts però els nervis els van complicar el partit als darrers segons.
Finalment una cistella al darrer minut va donar la victòria amb un 2+1 al SALLE PLOMS.
Primera victòria molt treballada gracies al treball i la progressió dels jugadors.

Han jugat:

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS:72: A. Martinez (13), A.Sarda (12), X.Paricio (16), P.Avilés, S.Muntane (7), -cinc inicial-R. Langarita (2), A.Martinez (4), R.Descarrega (2),E. valls (6),C. Quesada (4),JE Martinez, D.Muñoz (6).

JAC SANTS 69 :E.Coll, A.Soto (14), M.Pages (4), A. Vazquez (3), G. Cuenca (11) -cinc inicial-J.Costa (7),C.Valle, I.Belver (4), G.Palou, S.marco (14), G. Galvete (14).