EL ZAMAR 2000 PLOMS SALLE GUANYA EL CB GAVA

09/02/2014

veure estadística Jornada 18 Zamar 2000-Ploms-Salle-Reus A – CB Gavà final//VEURE FOTOS//

En un pavelló quasi bé ple, el Sénior A ha guanyat el seu quart partit enfront un rival directe com és el CB Gavà. Els reusencs han dominat tot el partit i només al final com ja ens té acostumats ha patit pel resultat. Sortida amb molt de ritme dels locals i defensa individual molt agresiva que ha sorprès al CB Gavà que ha perdut moltes pilotes en atac gràciess a la presió local final del primer quart 21-15-. Al segon quart el Ploms Salle continua amb un ritme molt alt de partit i acosegueix la màxima avantatge en tot el matx de 19 punts. Es produeix el debut de la nova incorporació reusenca el Pivot Veneçolà Luís González que malgrat portar nomé un entrenament i mitj , ha jugat 4 minuts ha fet 2 punts i un rebot però ja intimidad dins la zona, 39-27. A la represa els visitants s’han posat les piles i han recuperat terreny en un primer moment però acaba amb els reusencs augmentant  l’avantatge al marcador 54-40. Ha arrivat el darrer quart i ja se sap que als locals els hi costa sentenciar els partits

, no ha estat diferent. El CB Gavà, ha fet una defensa presionant a tota pista i devallada física dels reusencs, els visitants es posen a 2 punts, però aquest cop el Ploms Salle ha aconseguit mantenir la victòria