EL ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE GUANYA EL CB IGUALADA AMB UN BÀSQUET A ESTONES BRILLANT

01/11/2013

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 75 -CB IGUALADA 61// VEURE ESTADÍSTICA//Reus – Igualada final

El PLOMS SALLE de Copa Catalunya ha aconsenguit avui una merescuda victòria davant un rival, el CB IGUALADA, equip situat a la part alta de la classificació amb cinc victòries. L’equip del Baix Camp, ha experimentat una millora evident en el seu joc que ha anat de menys a més a la competició. Avui, els locals han sortit movent la pilota amb rapidesa amb un notable encert en els triples i domini absolut en els rebots tan ofensius com defensius, 46 enfront els 33 dels barcelonins.El primer quart finalitza amb un 17-14 pels locals.El segon quart no varia gaire el panorama, un Salle-Ploms que aprofita una defensa fluixa dels igualadins i domina la pintura però tot i això, no pot marxar al lluminós, final 34-30.A la represa els d’igualada apreten amb una defensa presionant a tota la pista, una personal i una tècnica a la banqueta local ajusten encara més el partit, però al final del peiriòde els reusencs matenen les diferències, 54-50. A l’últim quart es quan el Ploms Salle juga els seus millors minuts del que portem de competició amb un joc a estones brillant, anota punt rera punt.Els igualadins tarden en anotar però reccionen fins a posar-se a 4 punts per sota. Al final 2 triples consecutius locals sentencien definitivament el partit.

Han jugat:

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 75:J.Paricio (16), S.Muntané, D.jimenez (7), P.Avilés (17), E.Valls (5)-cinc inicial- A.Sardá (9), A.Martinez (11), C.Quesada (7), R. Descarrega (1).

CB IGUALADA 61 : Q.Padrós (1), E.Fernandez (7), JM Huertas (4), C.Fonts (13),A. Roca-cinc inicial-J.Torres, A.Gual (16), A.Fratila (8),E.tejero (8), S.Laguarta, B.martinez (4)