El valor dels valors

25/12/2017

Aquest passat dimarts, al Teatre de La Salle i amb una notable assistència de jugadors/es i familiars, va tenir lloc la xerrada-col·loqui liderada per l’Esther Neila i centrada en els valors del bàsquet i el valor que li podem donar a tot allò que aquest esport ens pot aportar.

Es va iniciar l’acte amb una emotiva introducció de benvinguda per part del Director del Col·legi La Salle, Sr. Josep Maria Prats, qui va destacar la forta integració de l’esport en general i el bàsquet en particular en l’educació i formació de qui el practica. A continuació i amb el complement de vídeos introductoris, el fil conductor de l’acte van ser diàlegs amb quatre protagonistes molt destacats: Carles Lucas, professor de l’Escola, entrenador i jugador de bàsquet, el Joel Gomis, jugador del primer equip Sènior Ploms-Salle i estudiant de Periodisme, l’Alba Martín, també jugadora del primer equip Sènior Femení i per acabar l’Everrett Pleasant, jugador nordamericà també del primer equip.

També es va projectar un video gravat a la jugadora navarresa del Sènior Femení, Sheila Maeztu, qui no va poder assistir en persona a l’acte però que va voler també deixar constància de la seva experiència lluny de casa per raó d’estudis però amb el caliu de la que va anomenar la seva “família catalana” a Reus, que l’ajudava a superar l’enyorança dels seus i li permetia seguir gaudint del seu esport preferit.

Cadascun des de la seva particular trajectòria i experiència personal, van anar desgranant diversos aspectes en què el bàsquet ha influït en les seves vides: des de la compaginació d’estudis i esport fins la creació de vincles d’amistat que sovint perduren per sempre, passant per la manera en què el nostre esport ajuda a obrir la ment a noves experiències lluny de casa, l’acte va mantenir viu l’interès del públic, especialment al final quan es va obrir un torn de preguntes als protagonistes.

La cloenda va anar a càrrec del Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Sr. Jordi Cervera, a qui agraïm un cop més el seu continuat suport al nostre projecte i, com no, que ens honorés amb la seva presència.

Tot plegat, una experiència molt interessant i molt ben acollida, que per tant haurem de mirar de repetir. Moltes gràcies a tots els qui la van fer possible i als assistents, i un agraïment molt especial al Col·legi La Salle per permetre’ns fer ús d’un escenari magnífic per dur-la a terme.

Us deixem algunes fotos de l’acte, com sempre de la mà del nostre amic Pere Lluís Muntané a qui mai no podrem agrair prou el regal que ens fa amb els seus documents gràfics. En aquest enllaç hi trobareu la totalitat de les fotografies.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Accessos Ràpids

logo 3 LQ

logo 3 LQ

logo 3 LQ

Entrades Anteriors