EL SÉNIOR MASCULÍ B GUANYA A LA PRÒRROGA EL SEU PRIMER PARTIT

CN Terrassa 59 – Zamar 2000 Ploms Salle Reus B 64

CN Terrassa- Majadas 12, Monterrubio 11, Aguilar 18, Sociats 3, Lopez 6 (cinc inicial) – Roenick 2, Quesada, Claveria 5, Guindo, Nuez 2.

Zamar 2000 Ploms Salle Reus B.
Joan 4, Adri 7, Dani 7, Joan E. 17, Javi 18 cinc inicial – Cristian , Gerard 2, Cisco 3, Bascu 1, Albert, Buci, Ezequiel 4.

Primera victòria del Senior B en un partit marcat pels nervis per la situació en que es trobaven els dos equips, moltes imprecisions durant els primers 2 quarts, on els locals, aguantaven a la igualtat en el marcador desde la linia de 6,25, arribant al descans 22-23 pels nostres. La segona meitat va ser una altra historia. Bona arrencada local amb un parcial de 22-3 en els primers 7 minuts del 3r quart ( 4 triples). A Partir d’aqui, reacció visitant amb una gran defensa 2-11 en els ultims 3 minuts, finalitzant el quart 44-38 i amb el partit obert. En l’últim periòde, els nostres van seguir amb el que esperem sigui el seu estil defensiu durant la temporada, a falta d 2 minuts es capgira el marcador 52-53. Amb empat a 55 s’arriba al final del partit amb un llençament dels notres a l’últim segon que no es converteix. A la pròrroga, parcial de 0-5 que fa que ja no es perdi l’aventatge en el marcador, els locals ja no tenien tanta facilitat per llençar, i els de Reus van saber aguantar molt bé la presió en els últims minuts. Al final del partit 59-64.