EL SÈNIOR FEMENÍ GUANYA EL PRIMER PARTIT DEL PLAY OUT I ES A UNA VICTÒRIA DE LA PERMANÈNCIA

10/05/2014

ZAMAR 2000 PLOM SALLE REUS 66 – GRUP BARNA 58//Les reusenques han guanyat el primer partit del play out previst a tres partits per la permanència, al Grup Barna, club fundat als anys 70 per ex alumnes barcelonins de la Universitat Laboral de Tarragona.Ha estat un partit molt equilibrat que s’ha decidit a l’últim quart.De sortida les barcelonines han infringit un parcial de 0-9 que ha sorprés a les locals. Però les de Reus no han tardat en reaccionar donant la volta al marcador deixant el primer quart en un 18-16.Al segon quart, les visitants han portat la iniciativa però sense poguer posar distancies al lluminós, el Ploms Salle responia amb triples cada intent de les visitants de distanciar-se , al descans 32-32.Al tercer quart ha estat ple d’imprecisions per part de ambdós conjunts, per arribar a l’últim quart amb tot per decidir.Altre com el domini dels rebots de les reusenques tan l’ofensiu com el defensiu ha estat decisiu per tal d’obtenir segones oportunitats per encistellar que han estat clau per la diferència final.La setmana que ve doncs, el Ploms Salle tindrà la primera oportunitat de deixar la permanència segellada a la pista del Grup Barna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.