EL SÉNIOR FEMENI GUANYA EL BASKET ALMEDA; L’APORTACIÓ DE LES JÚNIORS CLAU.

15/12/2013

ZAMAR 2000 PLOMS -SALLE  REUS 48 – BASKET ALMEDA 45// victòrìa molt lluitada per part de les reusenques malgrat totes les adversitats. A la mitja part tres jugadores locals van tenir que deixar el partit per lesions. L’aportació de les jugadores júniors reusenques ha estat molt important. El tècnic local, Jaume Roigés no va tenir altre opció que acabar el partit amb quatre jugadores interiors a la pista. El primer quart finalita amb un 17-14 favorable a les locals que van sortir amb un ritme molt alt i forta intensitat defensiva. Al segon, les forces s’igualen una mica, finalitzant amb un  24-23.A la represa, amb tres jugadores locals fora del partit, les de Cornellà es posen per davant 36-39. Tot feia pronosticar que assistiriem a una nova derrota de les reusenques. A l’útim i definitiu quart, on en els primers minuts ambdós conjunts son presa dels nervis amb atacs errats, el Ploms-Salle Reus aconsgueix un parcial de 8-0. Mancan 40 segons pel final el marcador registraba un 46-45 i possessió pel Basket Almeda que no aprofita tres ocasions consecutives en un mateix atac per encistellar en tres rebots  que les reusenques no havien tancat.