EL SÈNIOR B GUANYA A LA PRÒRROGA I ENTRA EN ZONA TRANQUILA

06/04/2014

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 85 – CB CAMBRILS 82// Bon inici dels nostres amb uns inspirats Javi i Joan que posaven la màxima diferencia en el marcador amb un parcial de 19-5 (minut 7). Els visitant van pujar la intensitat defensiva i van anar escurçant diferencies amb un gran Marco (10 punts en 2 minuts), i els ex-plomistes Garcia i Cubillas entrant cada cop mes en el partit. Els errors no forçats dels nostres i l’efectivitat del Cambrils posaven la igualtat en el marcador al descans (30-30).

A la repressa l’intercanvi de cistelles va ser la constant i ningu aconseguia marxar en el marcador. Joan Eduard i Bucci aguantaven el marcador pels plomistes al 3r quart. A l’ultim periode una bona sortida cambrilenca posava el marcador en contra a falta de 5 minuts 52-61, pero la remontada va ser possible arribant al final del partit 71-71.

A la prorroga parcial de 7-0 (Joan E. 7 punts) el Cambril tornava a la igualada gracies a Garcia des de la linia de tirs lliures i Cubillas amb un 2+1. En els instants finals, Javi, amb un triple i Joan C. Desde els tirs lliures decantaven el partit pels nostres, que tot i ser complicat, segueixent sumant per intentar arribar als lloc de salvació directe.
Ploms 85: Cristian 2, Sisco 1, Joan C. 11, Dani 7, Joan E. 29, Javi 23, Gomez, Albert 3, Bucci 8

Cambrils 82: Martin 3, Garcia 24, Marco 14, Villaverde 5, Pallise 4, Gavilan 12, Berengue 2, Duran, Cubillas 15