EL SÉNIOR A MASC.TORNA A PERDRE UN PARTIT EN ELS ÚLTIMS MINUTS

01/12/2013

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 81 – AESC RAMON LLULL A 85//veure estadítica// Està vist que el Ploms Salle li costa molt tancar els partits amb finals ajustats o fins i tot amb avantage en el marcador. Aquesta jornada un altre matx molt igualat amb bastantes estones de bon joc per part dels reusencs, amb ràpides transcisions i  que s’escapa al final. Primer quart favorable als visitants 14-18 i el partit totalment obert. El segon quart el guanyen els reusencs 32-34, de la mateixa manera que al tercer on els del baix camp es posen tres amunt 63-60 aconseguin un parcial de 8-0. Els visitants han estat superiors en el porcentaje de tir exterior 64% davant un 56% dels locals. Arriva el final del partit, l’hora de la veritat, i es aquí on el AESC RAMON LLUL conté més els nervis i perd menys pilotes que els reusencs, s’arriva a una última possessió que finalitza amb un personal ràpida per part dels locals, els visitants només encerten un dels dos tirs lliures posant-se 3 punts amunt, temps mort demanat per Carlos Aparicio per preparar un intent de triple que donaria pas a lapròrroga però  no entra. La pròxima jornada els reusencs juguen contra el cuer, s’ha de guanyar si no es vol que s’allunyin els  llocs de salvació.