EL SÈNIOR A PERD ALTRE COP ALS ÚLTIMS INSTANTS PERÒ MANTÉ POSSIBILITATS DE SALVACIÓ

06/04/2014

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 66 – CB CASTELLAR 68//veure estadística//Desgraciadament aquesta temporada ja s’ha convertit en habitual que el Sènior A perdi per marcadors molt ajustats. Aquest cop s’ha repetit la història, després que els locals han sortit forts al primer quart dominat el marcador 19-15, s’arriba a la part decisiva del partit els nervis comencen a aparèixer i es perden pilotes decisives en els últims atacs.El segon quart els del Vallès donen la volta al marcador, 34-35- Al tercer quart continua la poca intensitat local cosa que aprofiten els visitants per distanciar-se al lluminós 50-58. A l’últim quart els reusencs fan una autènic esfoç per remuntar, guanyen el quart però no el partit.Els reusencs esta sent afavorits per altres resultats d’altres equips que estan a la zona baixa cosa que fa que encara mantinguin opcions d’evitar els descens directe.

Jornada 26 Zamar 2000-Ploms-Salle-Reus A – CB Castellar final

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.