EL SÉNIOR A MASCULÍ PLANTA CARA AL LIDER PERÒ ES REPETEIX LA HISTÒRIA

26/01/2014

ZAMAR 2000 PLOMS SALLE REUS 78 – CB MARTORELL-SOVIN 80// veure estadística i imatges//La mala sort del Sénior A ja comença a ser preocupant. Ahir els reusencs van demostrar un altre cop que no es mereixen la posició que ocupen a la classificació. Enfront el lider, els reusencs van dominar molts moments el partit i no es podia diferenciar qui era el lider. El primer quart finalitza favorable als locals 22-21 amb un bon bàsquet per part de ambdós conjunts, amb un notable encert en el tir i bones transicions. L’equilibri es va mantenir al segon quart on el frec a frec va ser constant final 36-37. Els reusencs eren superiors en el rebot tant ofensiu com defensiu, 32 enfront 25 dels visitants, en canvi, els barcelonins superaven en l’encert en el tir exterior, final del tercer quart 54.-57. Al decisiu i últim quart tot podia passar, el fantasma dels finals dels últims partits es feia present el pavelló reusenc. Mancaven 4 minuts pel final i els locals guanyaven per 5 punts. Els nervis començen de nou a fer acte de presencia a l’equip reusenc, es perden pilotes de forma inexplicable i s’erren 4 tirs lliures seguits a manca de dos minuts, la història es repeteix i es perd un partit de forma inmerescuda.