EL SÉNIOR “A” FEMENÍ GUANYA EL GRUP BARNA

09/11/2013

EL ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 60 – GRUP BARNA 52//veure estadística//

ESTADÍSTICA Ploms – G. Barna

EL ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS femení de Copa Catalunyaa, ha aconseguit la segona victòria en la màxima competició catalana de bàsquet. Les visitants del Grup Barna, instal.lades a la zona mitja de la classificació amb quarte victòries i quatre derrotes han posat les coses difícils a les reusenques que necessitaven la victòria de manera urgent. El primer quart, ambdós equips han començat amb un ritme frenètic, el Ploms-Salle dominaba la pintura amb les seves jugadores interiors , parcial de 12-0, final 19-12. Al segón, les del Baix Camp, defensen en zona 2-3 que ja no deixarien pràcticament en tot el partit, contratacs ràpits que mantenen les diferencies, final 35-27. A la represa, es quan les barcelonines reaccionen i ataquen millor la zona local amb més encert en el tir exterior. El Ploms – Salle es colapsa en atac, que per altra banda efectúa de manera desordenada i no aprofita la superior envergadura física, final favorable al Grup Barna 42-43. L’últim quart ha estat decisiu, les reusenques han pogut tornar assitir pilotes en condicions dins la pintura que quan no acavaben en cistella ho feien en faltes personals que eren aprofitades en un gran percentege, final 60-52.

FITXA

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 60 : Ariadna Magriña (10); Esther Mas; Natalia Medall (12) ; Magualy Sarr (22) ; Montsant Guerrero ( 2) – cinc inicial- Montse Borrell; Sofia Guelvenzu (7), Laia Adserà (2); Khady Faye (3); Lourdes Collantes 82).

GRUP BARNA 52: Maria Miravet (3) ; Cota Alegre (8); Irene Rodriguez (8); Angels Piza; Crstina Lobo (14)-cinc inicial-Elena González; Clara Espinosa (2); Bárbara Torron (9); Alba Cuxart; Carla Carbonell; Andrea López (2);Ari Garcia (2).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.