EL SÉNIOR A FEMENI COMENÇA UNA NOVA ETAPA SENSE GARI MARQUET A LA BANQUETA

24/11/2013

ZAMAR 2000 PLOMS-SALLE REUS 58 -JOVENTUT LES CORTS 69// L’equip reusensenc, dirigit de moment pel segon entrenador Josep M Queralt, no ha pogut assolir la seva tercera victòria. La veritat es que potser no era el millor dia per donar la sorpresa ja que endemés que Gari Marquet ha deixat la banqueta reusenca degut que els resultats no han acompanyat a l’equip, l’equip que vistaba Reus era el Lider de la categoria.El Ploms Salle, ha experimentat una certa millora en el seu joc hi ha competit fins al final.Si be es cert que els dos primers quarts, les visitants hana anat per davant al marcador, 11-17 final del primer i 27-34 fianl del segón, a mitjans del tercer quart han reaccionat equilibrant el marcador en un 46 -46.Les reusenques han augmentat le velocitat del seu atac millorant l’encert en el tir exterior i la defensa, no poguent-se distingir qui era el lider de la categoria i qui era el cuer, final del quart 46-49. A l’ùltim quart,l’encert de les del Baix camp no ha tingut continuitat i al final s’ha imposat la lògica i les visintants que han hagut de suar de debò s’han emportat el partit. Esperem que a partir d’ara es canviï la dinàmica de l’equip i es pugui salvar la categoria.