EL PREINFANTIL MASCULÍ GUANYA AL SAGRAT COR, AL REUS DEPORTIU I SEGUEIX INVICTE

11/03/2014

Sagrat Cor Vs Puigcerver Salle

Després d’una victòria amb mal joc per part de l’equip pusa contra el Valls, en un partit on no es va controlar el ritme del partit, i no es va mostrar la intensitat defensiva com s’havia de fer, l’equip reusenc visitava la pista del Sagrat Cor de Tarragona.

El partit va començar igualat, amb uns deu primers minuts amb moltes faltes personals que tallaven el joc. A partir d’aquest moment els de Reus van pujar el nivell defensiu sense cometre tantes personals, provocant moltes pèrdues de pilota als tarragonins la qual cosa permetia cistelles fàcils en contraatacs, arribant a la mitja part amb un 19-56. La segona part va seguir en la mateixa tònica, fins el 25-75 que reflectia el marcador final.

Destacar el canvi d’actitud dels jugadors cap a positiu comparat amb la setmana passada.

Puigcerver Salle: Basora (9), Diao(3), Bisús(8), Díaz (14), Callaza, Anglès(7), Moriones(3), Llauradó(4), Hijos(6), Marín (2), Bosi (4), Charlez i Aragonès(12).

Reus Deportiu vs Salle Puigcerver

Partit plàcid pels pusa que no van donar opcions des del primer minut de partit contra el cuer de la lliga. El marcador es va tancar al inici del 5è quart (15-66).

A seguir treballant!!

Puigcerver Salle: Basora (5), Diao(-), Bisús(12), Díaz (-), Callaza, Anglès(-), Moriones(2), Llauradó(15), Hijos(3), Marín (12), Bosi (-), Charlez (6) i Aragonès(10).