EL PREINFANTIL MASCULÍ GUANYA A LA DIFÍCIL PISTA DE LES AGUILES

20/01/2014

Àguiles vs. Puigcerver Salle 18/1/14 11:00h
2a victòria del preinfantil pusa
Segona victòria pels de Reus en una de les pistes més difícils, on els de Santa Coloma de Queralt no havien perdut cap partit en el que va de temporada.
El partit va començar amb defenses molt dures i tancades, cosa que va provocar el llançament de molts tirs lliures i un joc travat. Tot i així, els de Reus van arribar al descans amb una avantatge de 7 punts (19-26). A la segona part, els visitants vam pujar el nivell de pressió, i amb una sèrie de contraatacs van aconseguir diferències de fins a 13 punts, i superant aquesta barrera de més de 10 punts vam aconseguir arribar al final del partit, 38-50. Cal destacar la bona defensa realitzada, ja que les Àguiles no havia baixat de 64 punts de diferència en els darrers partits.
Puigcerver Salle: Basora(9), Diao, Bisús(6), Díaz(4), Callaza, Anglès(2), Morionès(2), Llauradó(8), Hijos, Marín, Bosi(2), Charlez(9) i Aragonès(10)