EL PREINFANTIL MASCULI DEBUTA AMB VICTÒRIA A LA FASE FINAL DEL NIVELL A

17/01/2014

Puicerver Salle 59 Adt Torreforta. 26

Després de la lligueta de classificació en la que l’equip Puigcerver Salle va quedar primer, tocaba iniciar amb bon peu la fase final del grup de nivell “A”.
El partit es presentaba dur contra un equip que durant la primera fase només havia perdut tres partits, l’Adt de Torreforta. El partit va començar molt igualat, amb un ritme de partit que afavoria l’equip visitant, que feien valer l’enorme altura dels seus components de l’equip i la seva força. Al acabament del tercer quart, guanyava l’equip local de només 5 punts de diferència, però en el quart quart, els verds van començar a defensar, córrer i imposar el seu ritme de joc exercint un parcial de 11-2 que va donar al descans una diferència de catorze punts (31-17). La segona part va ser una continuació del darrer quart, amb una bona defensa dels locals i ràpides transicions augmentant cada vegada més l’avantatge, fins arribar al resultat final de 59-26.

Puigcerver Salle: Besora, Diao(4), Bisús(8), Díaz(2), Callaza, Anglès(6), Morales(4), Llauradó(13), Hijos(2), Marín, Bosi(7), Charlez(5) i Aragonès (8).