EL PRE-INFANTIL MASCULÍ SEGUEIX INVICTE

03/02/2014

Vendrell 66 VS Puigcerver Salle 80

Victòria contundent contra el principal rival per liderar la lliga.

El tercer partit contra el Vendrell de la temporada es prevenia ajustat com els altres dos disputats anteriorment aquesta temporada, que van acabar amb victòria reusenca per diferències molt petites (+4 i +6).

El partit va començar amb un 6-0 i errades fàcils a cistella dels pusa, però ràpidament van entrar al partit quedant empatats al final del primer quart. A partir del segon quart, els reusencs van marxar en el marcador gràcies a una defensa asfixiant provocant nombroses pèrdues de pilota a l’equip rival, permetent contraatacs clars. A la mitja part, es reflectia un (34-44). El 5è quart va ser decisiu, i amb un parcial de 0-11 de l’equip pusa, la diferència va ampliar-se per sobre dels 20 punts. La defensa era la clau, i el control sobre el joc amb molt bona rotació de pilota, permetia trobar situacions de cistella fàcils. Aquesta va ser la tònica de quasi bé tota la segona part. Els últims 5 minuts de partit van ser un tràmit, i la relaxació de l’equip de Reus va permetre apropar-se a 14 punts de diferència al final del partit (66-80).

Puigcerver Salle: Basora (5), Diao(6), Bisús(13), Díaz (2), Callaza, Anglès(4), Moriones(4), Llauradó(7), Hijos, Marín (17), Bosi (5), Charlez(1) i Aragonès(16).