EL PRE-INFANTIL MASCULÍ ES PROCLAMA CAMPIÓ TERRITORIAL I DISPUTARA LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA.FELICITATS CAMPIONS!!

18/05/2014

Final a 4 dels preinfantils Pusa 17 de maig de 2014

Dissabte de basquetbol apassionant el que s’ha viscut a Santa Coloma de Queralt. El Puigcerver Salle arribava a la Final a 4 imbatut en partits oficials (26/26), amb la conseqüent pressió que comportava poder perdre en el moment crucial de la temporada el primer partit.

– Semifinal: Puigcerver Salle – Carme CBT

Es presentava un partit dur i igualat contra un equip amb jugadors de físic imponent, que a més seria el tercer partit que disputarien aquests dos equips en dues setmanes.

El partit ha començat bé per als de Reus, que amb un 8-2 en els primers minuts del partit ja s’ha posat per davant en el marcador. Una bona defensa que acabava amb recuperacions de pilota i contraatacs clars seguia obrint escletxa en el marcador, tot i que el rebot era controlat pels de Tarragona (mitja part: 45-29). La segona meitat ha arrancat amb molta intensitat pels reusencs, que han aconseguit un avantatge de fins a 27 punts, però la relaxació final ha fet que els Tarragonins s’aproximessin en el marcador fins als 15 punts de diferència amb el resultat final de 75-60.

Puigcerver Salle: Basora (11), Diao(-), Bisús(2), Díaz (5), Callaza (4), Anglès(2), Moriones(4), Llauradó(7), Hijos(-), Marín (10), Bosi (8), Charlez (4) i Aragonès(19).

– Final: Puigcerver Salle – C.B El Vendrell

Partit que podia resultar trampa ja que aquests dos equips ja s’havien enfrontat 4 vegades durant la temporada i havien acabat tots en victòries pels reusencs.

Partit que ha començat amb força encert pels del Vendrell i amb errades clares de cistella de l’equip Pusa acabant el primer quart 8-10. A partir els de Reus ja s’han ficat per davant en el marcador, i amb una defensa asfixiant, ràpids contraatacs i, una molt bona circulació de pilota han arribat al tercer quart 29-21. A partir d’aquest instant només ha existit un equip a pista. La defensa ha provocat moltes pèrdues de pilota que acabaven amb ràpids contraatacs i bones transicions de pilota i cistelles fàcils, i la diferència en el marcador s’ha anat fent cada cop més gran fins a ser de 27 punts. L’últim quart ha estat un tràmit, arribant a un resultat final de 74-54.

Puigcerver Salle: Basora (10), Diao(5), Bisús(4), Díaz (2), Callaza (4), Anglès(-), Moriones(4), Llauradó(6), Hijos(-), Marín (6), Bosi (6), Charlez (15) i Aragonès(10).

FELICITATS CAMPIONS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.