EL PRE-INFANTIL FEMENÍ GUANYA EL CBT I JA ESTÀ PREPARAT PER LA FINAL A QUATRE

10/05/2014

Victòria davant el CBT a la darrera jornada.

Les noies del pre-infantil s’han imposat merescudamemt en un partit molt disputat i que no s’ha decidit fins al darrer instant.
Gran sortida inicial amb una defensa intensa i efectivitat en els primers tirs, que han fet que de seguida la Salle-ploms agafés petits avantatges (9-6) al marcador.
El nivell de tensió ha anat pujant amb els minuts, i el desencert en la tercera i quarta parts ha fet que el CBT es poses per davant al descans amb una cistella a l’últim segon (16-17).
La igualtat s’ha mantingut amb un joc molt dur , però les reusenques han sabut mantenir la calma i capgirar el marcador, entrant als minuts decisius tres punts per davant (30-27).
El setè període ens ha fet somiar amb la possibilitat de recuperar els 9 punts del basket-average, quan les noies, amb un joc molt consistent i sense errades, han posat el 36-27 al marcador.
En el darrer període, algunes errades pròpies, sumades a algunes decisions arbitrals no gaire encertades, han fet que s’arribés a l’últim minut amb tot per decidir. La Salle-Ploms ha sabut jugar les darreres possessions per aconseguir una victoria de prestigi (39-38) i assolir el segon lloc de la classificació amb les mateixes victòries que el primer.
La setmana vinent, a la Final-four, a disfrutar!!!
L’equip ja ha demostrat que pot amb tot.