EL JÚNIOR MASC. 96A I EL CB CORNELLÀ ENS REGALEN UN GRAN PARTIT DE BÀSQUET JÚNIOR

15/03/2014

JÚNIOR SALLE PLOMS 96A 64 -CB CORNELLÀ B 66// Derrota dolça avui front el CB Cornellà. Ambdós equips han demostrat la posició que ocupen a la classificació. Bàsquet de poder a poder, gran actitut, els reusencs s’han deixat la pell al Joan Sirolla. Els dos primeres quart han estat pels de Cornellà que han perdut potser menys pilotes per errors no forçats, -2 al descans. A la represa el Salle Ploms ha ofert el seu millor bàsquet s’han arrivat a posar +9 al marcador superant l’average amb els de Cornellà. El pavelló reusenc amb molta gent, estaba disfrutant del bàsquet de nanos de 17 i 18 anys de Reus i Cornellà que ho donaven tot pels seu colors. Al’ultim quart a manca d’un minut el marcador era favorable als reusencs per + 4. Un triple una mica afortunat dels visitants a manca de 30 segons i dues pèrdues de pilota consecutives dels locals han decantat el marcador pels visitants. Podia haver guanyat qualsevol, però no hi ha res perdut el play off encara es possible. La setmana que ve a la pista del lider Sant Joan Despí.Molts ànims