EL JÚNIOR MASC.96A FA UN MOLT BON PARTIT I GUANYA AL CB. VILADECANS

25/01/2014

SALLE PLOMS 65 – CB VILADECANS-SANT GABRIEL A 52//Partit molt complert dels reusencs si exceptuem el segon quart on els barcelonins ha fet un parcial de 10-23. La veritat es que els visitants han vingut a Reus a no jugar a bàsquet amb una defensa zonal 1-3-1 durant tot el partit, que pot ser legal però inmoral en un equip de formació. Els reusencs però ha superat aquesta defensa amb molt d’encert en els triples i malgrat això l’entrenador visitant no ha canviat a individuat ni un sol segon. El primer quart ha estat esplèndid per part del Salle Ploms 19-10. El segon, ha baixat el porcentage d’encert de tir exterior i un cert relaxament dels locals ha fet que els visitants s’anéssin al descans amb un 29-33. Al tercer i l”ultim quart ha estat un festival reusenc malgrat que els visitants no tenien gaire desgast i es limitaven a veure-les venir. El ritme ha estat altíssim i tots els jugadors del Salle Ploms han jugat a un gran nivell gràcies al ritme imposat. Acaba la primera volta i el Salle Ploms es manté amb els equip capdavanters del grup amb totes les opcions.