EL JÚNIOR MASC. 96A EN UN PARTIT ÈPIC PER ENSENYAR A LES ESCOLES DE BÀSQUET, GUANYA A LA PISTA DEL MOLINS

09/02/2014

CB MOLINS 55 – SALLE PLOMS 63//

Avui per Molins de Rei passaben gran part de les aspiracions del Júnior A a interterritorial. Qui no hagi vist el partit es fa difícil que es pugui fer una idea del que ha passsat. El Salle Ploms, ha sortit a la pista espès,  molt espès. Els locals jugaven a plaer, final del primer quart, resultat contundent pels locals 16-8. El segon quart continua la mateixa tònica, el Molins jugaba cómodament encara que aquest quart s’acaba guanyant parcialment, el resultat reflexaba 33-27, i al públic reusenc es respiraba derrota, no per la diferència al marcador sinó pel joc de l’equip sense garra.El resultat ha arrivat a-12 pels reusencs. A la represa, no sabem que ha passat al vestidor ni que els hi ha dit l’Oriol Pozo i l’Albert Charlez, però el decorat ha canviat radicalment. S’ha començat a lluitar cada pilota, cada rebot cada posesió, el geni, la casta i l’orgull  d’aquests nanos ha sortit a la  pista. El públic local no es podia creure el que estaba veient. S’han capturat multitut de rebots en atac deixant-se la pell a cada salt. Final del tercer quart encara favorable als locals 50-48. Arriba l´últim quart, per guardar en videu,  per ensenyar a les escoles de bàsquet, els reusencs han estat impresionants tant en defensa com en atac, ràpides transicions i notable encert en les penetracions, exhibició de preparació física que han descolocat a un equip local fins avui empatat al segon lloc amb els reusencs, s’aconsegueix un parcial de 5-15 i es guanya el partit 55-63 que dona un peu al Salle Ploms a classificar-se pels Play offs. Felicitats EQUIP!!!