El Júnior Femení venç els seus dos partits i segueix líder en solitari.

18/03/2015

El Júnior Femení segueix amb pas ferm malgrat les baixes per lesió, i es col·loca amb un balanç de 20-0.

Aquesta setmana passada es varen jugar dos partits com a local: CB Vila-seca Blau i Cb Granollers.

El primer es va descantar per les nostres des del primer minut. Les baixes de les visitants i el bon joc de les nostres van donar-nos molt de marge per poder fer rotacions. Resultat  final de 98-27 per les nostres.

El segon partit vers Granollers, ens va oferir dues versions. La més sacrificada i la més talentosa. A la mitja part tan sols un adalt, amb un marcador d’escàndol amb 36 punts però oferint al visitant totes les comoditats per arribar als 35. Després de la mitja part, la zona-press tota pista ens va donar aire en defensa per deixar a les visitants amb només 6 punts per un parcial de 21-6. L’últim quart vàrem poder fer gran l’avantatge i controlar el partit amb tranquil·litat.

Us deixem el resum del partit i les valoracions de l’entrenador del Júnior Femení, Bernat Bauzà.

Podeu trobar les valoracions de totes les jugadores, una per una, al nostre canal de Youtube.