EL JÚNIOR A FEMENÍ DONA UN PAS ENDAVANT I GUANYA A VILADECANS

23/03/2014

CB VILADECANS 63-PEIXATERIES-8 SALLE PLOMS 65

El júnior femení A guanya a Viladecans amb una segona part per enmarcar.
Les noies del JFA han guanyat un partit de valor, demostrant que quan estan concentrades són capaces de competir fins al darrer moment per emportar-se partits com aquest.
Els dos primers quarts hem estat molt desentonades amb atac. Les alternatives zonals del viladecans i el rapid balanç defensiu no ens permetien arribar jugant amb facilitat. Amb igualtat constant al marcador , a falta d’un minut pel descans les locals han agafat una petita avantatge,+6.
A la represa el JFA ha començat a pressionar tota la pista aconseguint recuperacions i contra-atacs. La zona local començava a no puntejar tirs que al inici no havien entrar però ara si ho feien. Helena amb 13 punts i Dimarco amb 8 en 10 minuts han llegit molt bé la defensa per un parcial de 19-25.
El darrer quart s’ha trencat amb tres defenses consecutives d’Andrea, treballant les línies de pase i fent una passeta més per robar i anotar a plaer.

63-65 resultat final
hem d’agafar confiança amb aquesta victoria de valor per anar a totea d’aquí al final.